Термос с температурен дисплей

Характеристики: 1. Този нов стил термос с LED интелигентен температурен дисплей в горната част на термоса, който ще продължи до 50 000 докосвания без смяна на батерията. Топлината на всеки миг, който можете да видите само като леко докоснете горната част на капака на термоса. Натиснете леко горната част на термоса, сензорният капак на чувствителния капацитет може да покаже температурата на водата вътре в термоса веднага. 2. Термосът с температурен дисплей е изработен от първокласна бутилка с вакуумна изолация от неръждаема стомана 304, която поддържа студено за 12 часа и горещо за 24 часа. 3. 450ML е подходящ за всякакви нужди. Лесно се почиства чрез проста структура. Стандартният модел Sharp може да побере най-вече всички държачи за чаши в коли, кино, самолети и др.
Чат сега

Информация за продукта

Термос с температурен дисплей

Характеристика:

1. Този нов стил термос с LED интелигентен температурен дисплей в горната част на термоса, който ще продължи до 50 000 докосвания без смяна на батерията. Топлината на всеки миг, който можете да видите само като леко докоснете горната част на капака на термоса. Натиснете леко горната част на термоса, сензорният капак на чувствителния капацитет може да покаже температурата на водата вътре в термоса веднага.

2. Термосът с температурен дисплей е изработен от първокласна бутилка с вакуумна изолация от неръждаема стомана 304, която поддържа студено за 12 часа и горещо за 24 часа.

3. 450ML е подходящ за всякакви нужди. Лесно се почиства чрез проста структура. Стандартният модел Sharp може да побере най-вече всички държачи за чаши в коли, кино, самолети и др.

Модел

MLH-8906

Капацитет

450ml

тегло

двеста шестдесет и три грама

размер 6,8 * 6,8 * 22,7 cm

материали

304 неръждаема стомана, хранителен силикон и PP

Цветове

червено, черно, бяло, сребро

MOQ

50бр

проба

На разположение

Лого, пакет, цвят

персонализиране

OEM услуга

да

Доставка

Въздух, море, бърз експрес (EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT)

плащане

T / T, L / C, West Union, PayPal, кредитна карта

8906detail01

Hot Tags: термос с температурен дисплей, доставчици, производители, на едро, по поръчка, най-добре, купувайте, цена, малка, насипна, производство, добро качество, за продажба

Запитване

You Might Also Like