Спортна бутилка за вода от неръждаема стомана

Характеристики: 1.Тази спортна бутилка за вода от неръждаема стомана е изработена от най-висококачествената налична неръждаема стомана 18/8, която е напълно устойчива на окисляване и корозия. Противохлъзгащият слой прахово покритие гарантира, че ще се закачите на бутилката си по време на тренировка, поход или йога. Тази бутилка за вода е перфектен спътник за всички дейности. 2. Бутилката с вода идва двойно стенен и вакуумно запечатан, за да сте сигурни, че усещате нулева кондензация и температурите на напитките ви издържат в изолирана камера. Студените течности остават студени в продължение на 24 часа, а горещите течности ще останат горещи до 12 часа. 3.Висовата бутилка за вода от неръждаема стомана е снабдена с уплътнителна капачка, без BPA и фталати. Капакът на бутилката за храна ще предотврати всякакви случайни разливи. Тази многофункционална бутилка за вода е лесна за хващане, докато сте в движение.
Чат сега

Информация за продукта

Спортна бутилка за вода от неръждаема стомана

Характеристика:

1.Това спортна бутилка от неръждаема стомана е изработена от най-високата налична неръждаема стомана 18/8, която е напълно устойчива на окисляване и корозия. Противохлъзгащият слой прахово покритие гарантира, че ще се закачите на бутилката си по време на тренировка, поход или йога. Тази бутилка за вода е перфектен спътник за всички дейности.

2. Бутилката с вода идва двойно стенен и вакуумно запечатан, за да сте сигурни, че усещате нулева кондензация и температурите на напитките ви издържат в изолирана камера. Студените течности остават студени в продължение на 24 часа, а горещите течности ще останат горещи до 12 часа.

3.Висовата бутилка за вода от неръждаема стомана е снабдена с уплътнителна капачка, без BPA и фталати. Капакът на бутилката за храна ще предотврати всякакви случайни разливи. Тази многофункционална бутилка за вода е лесна за хващане, докато сте в движение.

Модел

MLH-8903

Капацитет

580 ml

тегло

0.4кг

размер

7 cm * * 7 cm 26,5 cm

материали

304 (18/8) неръждаема стомана, силиконов хранителен клас & PP

Цветове

бяло, черно, синьо, сиво

MOQ

50бр; 500бр за OEM

проба

На разположение

Лого, пакет, цвят

персонализиране

OEM сервиз

да

Доставка

Въздух, море, бърз експрес (EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT)

плащане

TT, LC, Western Union, PayPal, кредитна карта


8903detail06

Hot Tags: спортна бутилка за вода от неръждаема стомана, доставчици, производители, на едро, по поръчка, най-добре, купи, цена, малка, насипна, производство, добро качество, за продажба

Запитване

You Might Also Like