Чаша с изолиран тумбер с капак

Характеристики: 1. Двойна вакуумна стена, отлично предразположение на температура. Пот доказателство осигуряват без пот отвън. 2. Изолираната чаша за сушилня е изработена от най-висококачествена неръждаема стомана с хранителен клас 304 18/8, одобрена от FDA, без BPA, без олово. Дълготрайното прахово покритие поддържа постоянното си цветно покритие и изглежда по-елегантно и благородно. Супер здрав прахово боядисан цветен завършек, превъзхождащ другите дизайни, предпазващ от вдлъбнатини и драскотини. 3. Тази чаша за чаши е подходяща за пиене на чай, кафе и вода и т.н. с подходящ размер (20/30 унции, пасва на повечето държачи за чаши за превозни средства), което е добър избор за свободното време и приложение вкъщи, офис, пътувания на пътя, къмпинг и пътуване, туризъм, спортно активно, пикници. захватът се вписва лесно и се чувствате удобно в ръката си.
Чат сега

Информация за продукта

изолирана чаша с капак

Характеристика:

1. Двойна вакуумна стена, отлично предчувствие за температура. Пот доказателство осигуряват без пот отвън.

2. Изолираната чаша за сушилня е изработена от най-висококачествена неръждаема стомана с хранителен клас 304 18/8, одобрена от FDA, без BPA, без олово. Дълготрайното прахово покритие поддържа постоянното си цветно покритие и изглежда по-елегантно и благородно. Супер здрав прахово боядисан цветен завършек, превъзхождащ другите дизайни, предпазващ от вдлъбнатини и драскотини.

3. Тази чаша за чаши е подходяща за пиене на чай, кафе и вода и т.н. с подходящ размер (20/30 унции, пасва на повечето държачи за чаши за превозни средства), което е добър избор за свободното време и приложение вкъщи, офис, пътувания на пътя, къмпинг и пътуване, туризъм, спортно активно, пикници. захватът се вписва лесно и се чувствате удобно в ръката си.


Модел

4001/4002/4003

Капацитет

20oz / 30oz; персонализиране

материали

304 неръждаема стомана, хранителен клас PP & силикон

MOQ

200pcs

проба

На разположение

Лого, пакет, цвят

персонализиране

OEM сервиз

да

Доставка

Въздух, море, бърз експрес (EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT)

плащане

TT, LC, Western Union, PayPal, кредитна карта


Чаша-халба-detail02

Запитване