Изолирана бутилка за вода за деца

Характеристики: 1. Детска детска бутилка с капацитет 350 мл с капак, който позволява на децата да пият, без да сваляте капачката, докато са в движение. Трябва да има родителите, за да могат бутилката да е готова под ръка за пътуване, детски градини, училище, задния двор да се съберат или повече. 2. Технологията за вакуумна изолация с двойна стена поддържа напитките топли и студени по-дълго. Горещо за 12H или повече, студено за 24H. Устойчивата конструкция от неръждаема стомана не запазва миризми или вкусове, което я прави чудесна за целодневна употреба! 3. Има капак на капака, само един пръст за заключен и отключен и отворен за пиене ...
Чат сега

Информация за продукта

изолирана бутилка за вода за деца

Характеристика:

1. Детска бутилка за вода с капацитет от 350 мл с капак, който позволява на децата да пият, без да сваляте капачката, докато са в движение. Трябва да има родителите, за да могат бутилката да е готова под ръка за пътуване, детски градини, училище, задния двор да се съберат или повече.

2. Технологията за вакуумна изолация с двойна стена поддържа напитките топли и студени по-дълго. Горещо за 12H или повече, студено за 24H. Устойчивата конструкция от неръждаема стомана не запазва миризми или вкусове, което я прави чудесна за целодневна употреба!

3. Има капак на капака, само един пръст за заключен и отключен и отворен за питие. Така че не се притеснявайте, че ще изтече вода в чантата за деца дори при упражнения с висока интензивност.

4. Капакът има силиконов пръстен без BPA, за да осигури бутилката с вода да не изтича. Затварящ се капак предпазва чучура от прах.

5. Висококачествена издръжлива 316 неръждаема стомана.

6. Изолирана бутилка за вода за деца, капакът за натискане с една ръка бутон е лесен за използване.

Модел

MLH-8638

Капацитет

350ml; персонализиране

Цветове

Розово, синьо, циан, лилаво; персонализиране

размер

18,5 см * 10 см

тегло

двеста петдесет и четири милиона грама

материали

316 неръждаема стомана, хранителен силикон и PP

MOQ

50бр

проба

На разположение

Лого, пакет, цвят

персонализиране

OEM сервиз

да

Доставка

Въздух, море, бърз експрес (EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT)

плащане

TT, LC, Western Union, PayPal, кредитна карта


Hot Tags: изолирана бутилка за вода за деца, доставчици, производители, на едро, по поръчка, най-добре, купи, цена, малка, насипна, производство, добро качество, за продажба

Запитване

You Might Also Like