Спортна бутилка за вода

Тази бутилка за спортна вода е изработена от 100% BPA свободна Tritan пластмаса, прозрачен дизайн на бутилката и капакът на капака на флип отгоре е проектиран с сигурно заключване, което го прави прах и течове. Просто отворете с една ръка, като кликнете върху бутона. Снап с силикон сламка, която ви позволява да се насладите на разливане на...
Чат сега

Информация за продукта

Тази бутилка за спортна вода е изработена от 100% BPA свободна Tritan пластмаса, прозрачен дизайн на бутилката и капакът на капака на флип отгоре е проектиран с сигурно заключване, което го прави прах и течове. Просто отворете с една ръка, като кликнете върху бутона. Снап с силикон сламка, която ви позволява да се насладите на разливане.


Модел

D40

Капацитет

840 мл

Тегло

186,3g

Цвят

зелен, син, розов, , бял; Адаптивни

Материали

Тритан, хранителен силикон

1000000

60бр.

Проба

Наличен

Лого, Пакет, Цвят

Адаптивни

Услуга за OEM

Да

Доставка

Въздух, море, бързо експрес (EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT)

Плащане

TT, LC, Western Union, PayPal, Кредитна карта


Функции:

1. Тази бутилка за спортна вода е изработена от висококачествена тританна пластмаса, 100% BPA - токсин свободен, без мирис и здравословна за ежедневната ви вода, пиене. Идеален за туризъм, колоездене, колоездене, къмпинг, бягане, йога или други спортове у дома, фитнес и в офиса.

2. Капакът на капака на флип-капака е проектиран със сигурна ключалка, което го прави прах и течове. Просто отворете с една ръка, като кликнете върху бутона. Снап с силикон сламка, която ви позволява да се насладите на разливане.

3. Капакът е оборудван с дръжка. Когато се използва, тя трябва да се вземе само внимателно. Тя е скрита в капака, когато не се използва. Тя е красива и практична.


D40-details1

D40-details6

Hot Tags: спортна бутилка вода, доставчици, производители, търговия на едро, обичай, най-добър, купувам, цена, малък, насипни, производство, добро качество, за продажба

Запитване

You Might Also Like