Бутилки за питейна вода пластмасови

Характеристики: 1. Изработена от устойчива на теч пластмаса Tritan, която е 100% BPA и не съдържа токсини, за да се гарантира, че водата е чиста от вредни химикали, вкус на пластмаса или странни миризми. 2. Капачката за пиене, сигурно заключване на капака и уплътнителният пръстен между капачката и устата осигуряват изтичане дори и по невнимание да падне върху земята. 3. Перфектен за туризъм, колоездене, колоездене, къмпинг, бягане, йога, в училище, на работа, вкъщи, фитнес и в офиса. 4. Функции като бутон с едно щракване, за да се отворят лесно. Дръжте поглед върху задачата под ръка с удобната изскачаща слама на този сламенен капак за автоматично изхвърляне. Защитният капак на чучура предпазва от големи замърсявания и микроби.
Чат сега

Информация за продукта

Пластмасови бутилки за питейна вода

Характеристика:

1. Изработена от устойчива на теч пластмаса Tritan, която е 100% BPA и не съдържа токсини, за да гарантира, че водата е чиста от вредни химикали, вкус на пластмаса или странни миризми.

2. Капачката за пиене, сигурно заключване на капака и уплътнителният пръстен между капачката и устата осигуряват изтичане дори и по невнимание да падне върху земята.

3. Перфектен за туризъм, колоездене, колоездене, къмпинг, бягане, йога, в училище, на работа, вкъщи, фитнес и в офиса.

4. Функции като бутон с едно щракване, за да се отворят лесно. Дръжте поглед върху задачата под ръка с удобната изскачаща слама на този сламенен капак за автоматично изхвърляне. Защитният капак на чучура предпазва от големи замърсявания и микроби.


Модел

D12

Капацитет

500мл / 600мл

тегло

132гр / 150гр

цвят

Червено, синьо, кафяво, черно, Персонализирано

материали

Тритан + хранителен клас PP + силиконов хранителен клас

MOQ

60pcs

проба

На разположение

Лого, пакет, цвят

персонализиране

OEM сервиз

да

Доставка

Въздух, море, бърз експрес (EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT)

плащане

TT, LC, Western Union, PayPal, кредитна картаHot Tags: бутилки за питейна вода пластмасови, доставчици, производители, на едро, по поръчка, най-добре, купи, цена, малки, насипни, производство, добро качество, за продажба

Запитване

You Might Also Like