Ясна пластмасова бутилка с вода със слама

Характеристики: 1. Ясната пластмасова бутилка с вода с капак ви позволява да пиете бързо, докато бягате, тренирате или в средата на играта. 100% защитен капак, който предотвратява течове и разливи. 2. 100% не са токсични и не съдържат BPA. Тази пластмасова бутилка вода е изработена от висококачествен траен Eastman Tritan кополиестер, токсин без хранителен клас, който може да побере до трудни условия. Екологично чист, подлежащ на рециклиране, за многократна употреба, за многократно пълнене и счупване. Лесен за носене и лесен за използване. Тази прозрачна пластмасова бутилка с вода с интегрирана цилиндрична дръжка го прави лесен за носене.4. Капачката с едно кликване ще се отвори лесно с натискане на един бутон с една ръка.
Чат сега

Информация за продукта

Изчистете пластмасовата бутилка вода със сламата

Характеристика:

1. Ясната пластмасова бутилка с вода с капак ви позволява да пиете бързо, докато бягате, тренирате или в средата на играта. 100% защитен капак, който предотвратява течове и разливи.

2. 100% не са токсични и не съдържат BPA. Тази пластмасова бутилка вода е изработена от висококачествен траен Eastman Tritan кополиестер, токсин без хранителен клас, който може да побере до трудни условия. Екологично чист, рециклируем, многократно използваем, зареждащ се и нечуплив.

3. Лесен за носене и лесен за използване. Тази прозрачна пластмасова бутилка за вода с интегрирана дръжка за улесняване на пренасянето го прави лесен за носене.

4. Капачката с едно натискане ще се отвори лесно с едно натискане на един бутон.

5.The ясна пластмасова бутилка вода с храна клас силикон слама.


Модел

D23

Капацитет

550ml, 750ml, 850ml

тегло

134g, 157g, 174g

цвят

Бяло, сиво, розово, синьо, персонализирано

материали

Tritan

MOQ

1000pcs

проба

На разположение

Лого, пакет, цвят

персонализиране

OEM услуга

да

Доставка

Въздух, море, бърз експрес (EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT)

плащане

TT, LC, Western Union, PayPal, кредитна картаHot Tags: ясни пластмасови бутилка вода със слама, доставчици, производители, на едро, обичай, най - добре, купуват, цена, малки, производство, добро качество

Запитване

You Might Also Like