Кои напитки не са подходящи за изолирана бутилка вода?

- May 29, 2019-

Изолирана бутилка за вода от неръждаема стомана е направена от вътрешна и външна двуслойна неръждаема стомана. Той комбинира вътрешната и външната обвивка чрез заваръчна технология, след което извлича въздух от междинния слой между вътрешната и външната обвивка чрез вакуумна технология за постигане на ефекта на вакуумната изолация. Той има много предимства, като добро запазване на топлината, леко тегло, анти - крекинг, антикорозионни, анти - екструдиране, устойчивост на топлина и бърза промяна, удобно използване и така нататък. Изолираната бутилка за вода от неръждаема стомана използва неръждаема стомана 304 от неръждаема стомана като материал, за да се гарантира, че разтвореното количество тежки метали във водонапълнената изолираща чаша не надвишава стандартния, включително олово. В същото време, вътрешният капак на обикновената неръждаема стомана е направен от PC материал, който кипи във вряща вода без вкус и деформация. Престилките са направени от нетоксичен хранителен силикон.


8712-details07


Така че, неръждаема стомана изолирани бутилки вода произвеждат токсични вещества? Не е токсично да се пие преварена вода, като се използват бутилки за вода от неръждаема стомана, закупени чрез обикновени канали, и това няма да навреди на човешкото здраве. Но внимавайте да не избирате твърде евтини бутилки с вода от неръждаема стомана, тъй като качеството на неръждаемата стомана определя 304.

Но ако използваме бутилка вода от неръждаема стомана, за да запълним кисели и алкални вещества, тя ще произвежда токсични вещества, които са вредни за нашето здраве.

Не е токсично да се пие вода от обикновена бутилка с вода от неръждаема стомана, но ако бутилката с вода от неръждаема стомана съдържа не кипяща вода, а чай или мляко, соево мляко и други вещества, трябва да пием с повишено внимание. Чаят съдържа много танинова киселина, теофилин и ароматни масла. Също така съдържа различни витамини. Ако чайът се вари в изолирана бутилка вода, чайът ще бъде потопен във вода с висока температура за дълго време, което значително ще намали първоначалната хранителна стойност на чая, ще направи чай безвкусен и горчив и ще увеличи вредните вещества в чай. Ако млякото е опаковано в термос, бактериите могат да се размножават на всеки 20 минути и да развалят млякото за 3-4 часа. Освен това постоянната температура в изолираната бутилка вода може да унищожи витамините в млякото и т.н.

8710-details09