Когато купуваме онлайн Как да изберем термос бутилка?

- Jan 02, 2020-

Какви са трите материала на вътрешната облицовка на термос бутилката? Коя технология е най-добрата?

 

Линеен материал (предпочитан): 304 неръждаема стомана и по-горе, стъклен материал, керамичен материал.

Материал на аксесоарите (предпочитан): PP материал, материал от силикагел.

Технология на процеса (предпочитана): безопашен вакуум, лазерно заваряване, ултра лек корпус на чашата.

 

Термос бутилка е обичана от много хора заради уникалното си изпълнение на изолацията. Особено през есента и зимата, това е най-доброто време да се използва термос бутилка. Изправени пред всички видове марки и цени на термос бутилка на пазара, може да е трудно за много хора да избират. Термос бутилката с висока цена е непременно добра? Ще бъде ли по-евтино термос бутилката? Трябва ли да се прави разлика по цена, когато избираме термос бутилка?

 

Предимството на термоса е неговата несравнима способност за запазване на топлината, а способността за запазване на топлината на бутилката с термос е свързана с материала. Ето защо, когато избирате термос бутилката, трябва да обърнем внимание на материала на термоса бутилката първо. В момента основният материал на термос бутилката е главно 304 неръждаема стомана, разбира се, има по-напреднали 316 материали, но те са сравнително редки на пазара, така че няма да ги споменем за момента ; 304 неръждаема стомана има отлична производителност топлинно запазване, а времето за запазване на топлина е няколко пъти по-дълго от 201 неръждаема стомана. Затова трябва да изберем термос бутилка от неръждаема стомана 304 или по-горе при избора на термос бутилката!

 

Цената на 304 неръждаема стомана обикновено е от висока страна, така че трябва да обърнем внимание на тези изключително евтини и претендирани, че са 304 термос бутилки, защото не може да бъде 304! В допълнение към материала, технологията също е един от стандартите за избор на термос бутилката. Технологията на термос бутилката от неръждаема стомана е разделена на два типа: вакуум на опашката и безопашен вакуум. Топлинното запазване на термос бутилката с технология за безопашат вакуум е по-добро от това с опашния вакуум, така че по-добре да обърнем внимание на технологията при избора на термос бутилката!

 

В допълнение към тях трябва да обърнем внимание и на детайлите при избора на термос бутилката, като например дали вътрешната облицовка и повърхността на термос бутилката са гладки и непроследимо, дали устата на чашата е гладка и плоска, дали интерфейсът на заваряване е гладка и последователна, дали запечатването е добро и т.н. Това са местата, които трябва внимателно да наблюдаваме при избора на висококачествена термос бутилка! В допълнение, без значение какъв материал и технология на термос бутилката, ние трябва да знаем техните методи за употреба и обхват на приложение. Например, термос бутилката не е подходяща за приготвяне на чай, кафе и т.н.! Трябва да обърнем внимание и на тези!