Какво трябва да направим, ако бутилката с термос има миризма?

- Jun 28, 2019-

В нашето ежедневие, всички знаем, че ще има някаква миризма, когато термос бутилката е купена, и ще има и миризма, когато се използва дълго време. Как да премахнем миризмата на термоса?

1. Мляко. Налейте половин бутилка топла вода в бутилката с термос, след това налейте няколко лъжици мляко в нея, разклатете я внимателно и я излейте след няколко минути, след това я изплакнете с чиста вода, за да отстраните миризмата в изолиращата чаша.

2. Оранжева кора. Първо използвайте почистващ препарат, за да почистите вътрешността на бутилката термос, след това поставете свежата портокалова кора в бутилката с термос, затегнете капака на бутилката, сложете го за около четири часа и накрая почистете бутилката. Оранжевата кора също може да бъде заменена с лимон, по същия начин.

3. Ябълковата кора. Избършете бутилката с ябълка, след това я почистете с чиста вода, за да отстраните миризмата.

4. Сода за хляб. Изсипете гореща вода в бутилката с термос, добавете сода за хляб, разклатете я и я излейте след няколко минути. Миризмата и мащабът могат да бъдат напълно отстранени.

5. Паста за зъби. Пастата за зъби може не само да премахне миризмата в устата и да почисти зъбите, но и да премахне миризмата в бутилката с термос. Почистете термоса веднъж с паста за зъби и миризмата изчезва веднага.

6. Солена вода. Пригответе солена вода, налейте я в термос, разклатете я и я поставете за известно време, след това го излейте и изплакнете с чиста вода.

Термос бутилките не трябва да се използват за кисели напитки, мляко и чай.

8710-details01