Какъв вид на бутилка бебе хранене е подходящ за новородени?

- Feb 28, 2019-

Какъв вид на бутилка бебе хранене е подходящ за новородени?

Бебета трябва шишета за хранене, когато те са родени. При избора на шишета за бебета, родителите са най-заплетени с факта, че стъклената бутилка бебе хранене е лесно да се счупят и пластмасови бебето биберон е по-скъпо. Какво е най-добрият материал за бебето бутилки? Различни материали от бебе бутилки имат свои собствени характеристики. Родителите могат да изберат материал за бебето бутилки според възрастта на бебето и собствените действителната ситуация.

 D8819detail01

Има много видове и форми на бутилки на пазара. Понастоящем широко се използват стъклени бутилки бебе хранене и бебе пластмасови шишета. През последните години силиконови Шишенца и неръждаема стомана бутилки бебе хранене са се появили, но сравнително малко хора ги използват.

 

Стъклена бутилка бебе хранене: подходящо за новородени

Стъклени бутилки бебе хранене имат предимствата на добра безопасност, добра топлоустойчивост, не е лесно да се почеше, не е лесно да се скрие мръсотия, лесни за почистване и цената не е скъпо, подходящ за използване от новородени, които трябва да ядат мляко много пъти. Недостатъкът на стъклени бутилки бебе хранене е, че те не са достатъчно силни и чупливи, така че те са подходящи за хранене на бебета у дома с майките си.

 

Бебе пластмасови шишета: подходяща за бебета над три месеца

Бебе пластмасови шишета са светлина и може да се използва за бебета през три месеца. Шише за хранене PP е най-често от трите материали от пластмасова бутилка за хранене, и нейното изпълнение също е добро. Това е първият избор на пластмасови бебето биберон. ПЕС, като PP, има много предимства и е по-лесно да се чисти и трайни, близо до предимствата на стъкло, но цената му е по-скъпо. Ако не смятаме факторът цена, само Помислете за безопасност и издръжливост, които Новият материал, PPSU е най-безопасният, по-лесно да се измие и трайни от компютър, почти като стъклена бутилка. Но PPS бутилки бебе хранене са по-скъпи.

 满天星儿童杯主图

Шишета за хранене от неръждаема стомана: за бебета над 1 година стар

Неръждаема стомана бутилки бебе хранене имат дълъг живот и ниска цена. Те могат да бъдат използвани като шишета за бебета над 1 година стар. Но тъй като неръждаема стомана бутилки бебе хранене са непрозрачни, е невъзможно да видите колко мляко се оставя в тях.

 

Силиконов биберон: подходящи за всички възрастови групи на бебета

Силиконови бутилки бебе хранене са безопасни, ниско тегло и подходяща за употреба от бебета от всяка възраст. Разбира се тъй като мека текстура на силиконови бутилка бебе хранене, бебето ще се чувстват по-удобно да се използва.