Какъв вид бебешка бутилка е най-безопасната?

- Dec 17, 2019-

Какъв вид бебешка бутилка е най-безопасният?

Не правя' мисля, че много хора имат ясно разбиране за бебешките шишета. Много родители не правят' не обръщат много внимание на този аспект. Don' не се притеснявайте. Днес аз' ще споделя с вас как изглежда материалната структура на бебешките бутилки на пазара. Кой вид бебешка бутилка е сравнително безопасен?

На първо място, трябва да разберем как обикновените бебешки шишета на пазара' са разделени на няколко вида и какви са материалите? На настоящия пазар има шест вида материали за бебешки бутилки: силикагел, стъкло, компютър, PP, PPSU и PES. Въпреки че има много материали, трябва да обърнем внимание кои са наистина подходящи за бебето. Може би много майки смятат, че най-подходяща е стъклената бебешка бутилка. Да, стъклената бебешка бутилка е първият избор за много майки, тъй като цената й е разумна, а материалът е различен от другите видове. Но най-големият недостатък на стъклената бебешка бутилка е, че тя е много тежка.' все още е трудно да се носи.

Най-скъпата е бебешката бутилка PPSU, която е вид аморфна термопластика с висока прозрачност и стабилност на хидролиза. Детските бутилки PPSU могат да издържат на многократна парна стерилизация. Лекият му материал се превърна в първия избор на много майки. Но по отношение на цената, Той е най-скъпият от много бебешки бутилки, изработени от материали.

Въпреки това, по отношение на цената и материала, всяка бебешка бутилка има своите предимства и разлики, но когато изберете бебешка бутилка, трябва да изберете най-подходящата за вашето бебе. Най-общо казано, колкото по-голям е калибърът, толкова по-удобно е, защото' по-добре е да поставите мляко на прах в шише за шише на уста, но' все още е разумен избор въз основа на лична ситуация.