Какво става, ако термосът от неръждаема стомана не пази топло?

- Feb 19, 2019-

Когато вакуумно изолираната бутилка за вода е силно ударена, може да има скъсване между корпуса и вакуумния слой. След разрушаването, въздухът влиза в междинния слой, така че изолационното действие на вакуумно изолираната бутилка вода се унищожава. Това е нормално, без значение какъв тип бутилка вода, всички те имат един и същ принцип, т.е. използването на двойна неръждаема стомана за извличане на средния въздух, за да се постигне определена степен на вакуум, така че водата вътре в може да пропускайте възможно най-бавно. Този процес е свързан със степента на вакуума на процеса и екстракцията.

8709detail01

Качеството на процеса определя времето за влошаване на изолацията на изолираната бутилка за вода. В допълнение, изолираната бутилка за вода е силно повредена по време на употреба, тя също ще стане ненаситена, тъй като вакуумният слой изтича във въздуха и образува конвекция в междинния слой, така че не може да постигне функцията на изолация вътре и отвън.


Как да поправим влошаването на изолационните характеристики на бутилка с вакуумна изолация?

Въпреки че вакуумно изолираната бутилка не може да бъде поддържана без запазване на топлината, тя се дължи на изтичане на въздух и на вакуум, но вакуумно изолираната бутилка все още може да се използва. Въпреки че времето за изолация не е идеално, то все още е добра бутилка за вода. Ако има специално значение за вас, можете да го запазите. Това е и здравословен живот с ниски въглеродни емисии.

8724-detail04

Предупреждения за използване на термоизолационна бутилка вода

1. Преди употреба изплакнете няколко пъти с вряща вода и я стерилизирайте при висока температура.

2. Не пълнете прекалено пълната вода, за да избегнете попарването с гореща вода.

3. Бутилка с вакуумна изолация не трябва да се пълни с газирани напитки като мляко, млечни продукти и плодов сок за дълго време.

4. Когато почиствате, използвайте мека кърпа и топла вода разреден хранителен препарат за почистване, не използвайте алкален перилен препарат, химическа кърпа и т.н. След употреба, моля, почистете и подсушете добре.