Какви са популярните стилове на термос бутилки за вода?

- Apr 27, 2020-

На пазара на едро на бутилка за вода с термос, чрез непрекъснато развитие и иновации, има различни видове стилове на бутилки с термос за вода, но винаги има няколко стила на бутилки с термо вода, независимо от дизайна на външния вид или функционалната новост, тя все още е предпочитана от много потребители.

1. Модна бутилка за вода с анимационен термос: цветната термо бутилка за вода е популярна на пазара на едро. Акцентът е да поставите целевите потребителски групи върху малките деца и младите модни групи, да интегрирате популярния модел на анимационен герой в бутилката с вода за термос и да трансформирате външния дизайн на бутилката с вода за термос;

2. Термо бутилка с двойна стъклена вода: тя е изработена от двойно стъкло. Средата на чашата е във вакуумно състояние. Целта на запазването на топлината се постига чрез вакуумна топлоизолация. На пазара този вид бутилка за вода с термос може да наблюдава състоянието и цвета на чая през прозрачно стъкло, особено предпочитано от онези бизнесмени, които често правят чай;

3. Спортен тип бутилка за вода с термос: под функцията за поддържане на оригиналната бутилка за вода с термос и с външния дизайн, фокусиран върху висяща катарама и удобна закопчалка за ръце, е удобно за хората да се използват в спортове на открито и се превърна в нов любим на спорта любовници.

Вижда се, че популярните стилове на пазара за търговия на едро с термо бутилки за вода са в основата на бутилките за вода от термос в началото на тенденцията, така че те могат да привлекат толкова много потребители.

 thermos water bottle