Различни спецификации на пластмасова чаша

- Jan 09, 2020-

1. PP пластмасова чаша: тя' често срещана в Китай. Ако добавите друга формула, тя може да издържи на температурата от - 30на 120 , PP пластмасовата чаша цена и санитария са по-добри. Така че се използва широко.

2. PET пластмасова чаша: PET пластмасовата чаша се характеризира с висока прозрачност и висока твърдост, което е често срещаният материал на чашата за еднократна употреба. Поради проблемите на суровините и производствените разходи, обхватът на приложение не е много широк.

3. PS пластмасова чаша: тя се използва главно върху инжекционната чаша. Например, авиационната купа в самолета е направена от инжектиране на PS.

4. EPS пластмасови чаши: обикновено известни като чаши с пяна или чаши с пяна, пластмасовите чаши EPS са забранени в континентален Китай поради строгата забрана на държавата&39; но в Tainan все още има доста. Характерното му е, че може да играе определена роля в топлоизолацията и студената изолация при пиене с чаша. Но чашата с пяна не може да бъде рециклирана и когато EPS се изгори, той ще произвежда токсичен газ и ще причини рак, което е доста вредно за човешкия организъм.

5. PLA пластмасова чаша: PLA е нов вид материал за опазване на околната среда. Характерното му е, че може да се разгради, след като бъде заровен в почвата.