Съвети за избор на бутилка за хранене

- Mar 01, 2019-

Каква бебешка бутилка е подходяща за новородени бебета?

Има много видове бутилки за хранене на бебета на пазара. Как избират майките?

1. Калибърът на бутилката за хранене. Калибърът на бебешката бутилка може да бъде разделен на стандартен и широк калибър. Млякото на прах не е лесно да се поръси, когато бутилката за хранене се регулира с широк калибър. По-удобно е да се почиства и използва.

D8816改


2. Капацитетът на бутилката за хранене: По-обичайните бебешки бутилки са разделени на 120 ml, 160 ml, 200 ml, 240 ml. Най-общо казано, бебетата с 0-1 месец се нуждаят от най-малко 120 ml бутилки за хранене. Някои майки купуват директно по 240 мл бутилка за хранене по финансови причини. Но някои майки съобщават, че ако започнете с голяма бутилка за хранене, когато ядете, винаги чувствате, че бебето ви яде по-малко и несъзнателно храни повече.

3. Броят на бутилката за хранене. За кърмене са необходими най-малко две бутилки за хранене, едната е за кърмене, а другата е за вода. Ако има кърма, препоръчва се да се закупи биберон-залъгалка, така че бебето да избегне само кърмене или хранене с бутилка. Ако чист мляко хранене, купи анти-инфлация бутилка, за да се избегне бебето винаги задушаване, плюене и други въпроси! Най-добре е да купите стъкло! Бутилката е около 250 мл! Различните възрастови групи имат различен поток от зърна! Не забравяйте да сменяте зърното най-много веднъж месечно!