Три детайла за пазаруване на детски бутилки за вода

- Apr 10, 2020-

Сега, за да накарате децата да пият вода лесно и здравословно, на пазара има детска бутилка за вода, предназначена за деца. През повечето време, когато избират детски бутилки с вода, майките винаги обръщат внимание на материала, стила и херметичността на детските бутилки с вода, като по този начин пренебрегват някои малки детайли. Днес аз' бих искал да представя три подробности, на които трябва да обърнем внимание при закупуване на детски бутилки с вода.

Първата подробност е да наблюдавате с очите си. Когато купувате детски бутилки с вода, не забравяйте да проверите етикета на продукта и производителя' информацията за детските бутилки за вода, за да разберете дали тя е получила съответния сертификат за безопасност и дали има очевидни примеси в тялото на бутилката, особено устата на бутилката.

Второто е да помиришете. Квалифицирана детска бутилка за вода няма особена миризма. Отворете капака, за да усетите острата миризма, когато купувате на децата бутилки с вода. Ако лошите качествени детски бутилки с вода имат явна особена миризма, не купувайте'

Последният съвет е да докосвате с ръка текстурата на детските бутилки с вода, когато купувате детски бутилки с вода. Тъй като дизайнът на детските бутилки за вода е различен от този на обикновената бутилка за вода, повечето от тях възприемат сламен дизайн, който може да накара децата да пият вода лесно. Ето защо родителите трябва да обърнат внимание, за да докоснат устата на сламата и тялото на бутилката, за да видят дали е гладка, така че да не позволяват на децата да се надраскат, когато я използват.

8837 kids water bottles