Има отношение към живота, наречено мек лукс

- May 09, 2019-

Мекият лукс е отношение към живота, скромен, удобен, но безвреден благородство и елегантност; Преследване на лукс, без да се харчи прекомерно. Преследването на мек лукс е много добро нещо, то може да популяризира всеки един от нас, като се въздържа от себе си, рационалното лице на живота, а не сляпо, не празно, по-изтънчено.

"Mild" представлява непринудено, комфортно отношение, без да губи благородство и елегантност. "Лукс" представлява един вид лукс, но това е състояние на преследване на качествен и деликатен живот без натиск. В резултат на това мекият лукс се е превърнал в "не бреме, качество" на живота.

Мекият луксозен начин на живот зачита качеството повече, което няма нищо общо с богатството и статута. По отношение на специфичните концепции за потребление, мекият лукс е рационален и здравословен начин на потребление. Лекият лукс не е за поклонение, а за отразяване на настроението, вкуса и вярата на себе си, защото това, което ви подхожда, е най-доброто.

Всеки има любов към красотата. В света на мекия лукс, красотата е и целта, която всеки ще преследва. Красотата на мекия лукс обръща внимание на качеството, здравето и детайлите, които са въплъщение на индивидуалното преследване на красотата. Тя не само преследва качеството на продуктите и услугите, но и не превишава икономическата достъпност. Докато търси баланс между двете, той обръща внимание и на комфортното преживяване.

Мекият лукс е любов към живота. Мекият лукс е нова концепция, която ни очаква да проучим повече. Казвате, че още не разбирате лукса? Няма значение. Осъществяване на тенджера с чай или приготвяне на кафе и седене в следобедното слънце, за да се насладите на тази мека луксозна ера.

Някои подаръци са по-скъпи и луксозни, но скъпите подаръци не могат да бъдат лесно притежавани или обменяни. По това време се нуждаем от подаръци от ниша, които да украсят живота ни. Трябва да знаем, че някои малки марки подаръци са малко скъпи, мек лукс, но изтънчеността и качеството не са по-ниски от големите марки, а дизайнът е уникален, рентабилен.


8676-主图01


Diller вакуумни бутилки с вода, добре позната марка на Китай, придържайки се към традиционния дух на находчивост, преследване на качеството на продуктите. Снабдяването и персонализирането са добре дошли.