Докосването на стъклената чаша

- Sep 24, 2019-

На бюрото има стъклена бутилка вода, която е деликатна и кристално чиста. Тя е изписана с красиви поеми. Почеркът е елегантен и умен, сливата е елегантна и красива и е много приятна и приятна.

Някои хора казват, че "с красива чаша, ще се почувствате по-добре, когато пиете вода". Мисля така. В тихата нощ шумът изчезва, неуморността изчезва, а настроението е спокойно и спокойно. По това време, задръжте красива стъклена чаша, направете чаша чай, гледайте тъмно зелено Longjing мършояда нагоре и надолу, разтягане, кърлинг аромат освежаващо, красиво настроение е не само? Бавно отпива, времето изглежда да се забави.

388MLH326主图02

Времето бавно полира ъглите на очите, бузите са все още гладки, но не и млади. Не знам кога започнах да обичам чай и започнах да се грижа за чашите. Това е като да харесваш живота и да се грижиш за качеството на живота. Трябва да има на разположение чай, за предпочитане по-добре.

Стъклената чаша е променена на бюрото, а чайът, направен от стъклената чаша, беше по-мек и ароматен. Късите чаши са като бавно се сгъстяват. Чашата е на масата, точно както хората на средна възраст, стоящи там, плътни, плътни и стабилни. Започнете да наистина се научи да мисли, и постоянно да се отразяват върху себе си. Започнете да използвате мозъка си, за да директно действие и да работят творчески. Започнете да обичате децата си и бъдете внимателен към родителите си.

Чаша след чаша, времето мина в години. В миналото, изоставените и счупени чаши изобщо не съжаляват, точно както да пропиляваме много младежи. Но когато чашата беше измита, звукът на падането в басейна ме нарани за дълго време. Тънката цепка през чашата, "счупена" красота е най-плашеща. Може би красиви неща няма да издържат дълго, хората ще бъдат стари, красотата ще бъде късно, това е законът на природата, не може да се промени, може само да промени начина си на мислене, здраве, слънце, спокойствие.

2A2A6759