Историята на бутилка вода и вода

- May 14, 2019-

Някои казват, че една жена е направена от вода, а този човек е стъклена бутилка с вода. Един ден валеше, бутилката с вода стоеше, гледаше дъжда в небето, капеше в сърцето му, бутилката с вода се влюбва в нея!

Стъклената бутилка за вода е нова, няма капак. Един ден бутилката с вода случайно изтича до слънцето. Слънцето грееше върху водата в чашата и бутилката с вода. Беше много горещо. Бутилката нямаше капак. Не можеше да задържи водата. Водата бавно се превръща в пара. Бутилката с вода плачеше. Заради слънцето сълзите се изпариха, така че никой не видя, че бутилката с вода плаче.

За щастие водата остави воден знак в бутилката с вода, така че бутилката с вода се опитваше да намери капака, покри се и се затича да търси водна пара. Дълго го търсеше.

Беше облачно и ще вали. Бутилката за вода я намери. Така той отвори капака и мълчаливо помоли. Изведнъж откри, че е паднала в друга бутилка с вода. Бутилката за вода беше много умна и бързо я покри.

Той никога няма да я получи, нито да я види отново. Бутилката за вода се покри с капака. Той беше в сълзи. Все още вали. Дъждът удари лицето на чашата. Той се смеси със сълзите си. След дъжда Бог духаше вятър. Така че лицето на бутилката с вода остави много водни знаци. Бутилката с вода не обръщаше внимание, защото бутилката с вода не можеше да избърше лицето му. По това време бутилката с вода знаеше, че марката на водата в сърцето му е била сълзи, когато тя си тръгна. Тя се страхува от топлина, а чашата не е разумна, изтича до слънцето, не иска да ходи, това е негова вина, всичко е по негова вина!