Вредата от бисфенол А за бебетата

- Sep 19, 2019-

Бисфенол А е опасност за здравето, особено за децата, за която се дискутира дълго време. Бисфенол А може да играе подобна на естроген роля в организма, нарушавайки метаболитния процес на' Експериментите с животни показват, че BPA може да бъде свързан с заболявания на гърдата, простатата и репродуктивните заболявания, а също така може да предизвика някои видове рак. Експеримент с маймуни от медицинския колеж от университета в Йейл установява, че BPA е свързан с мозъчна дисфункция и емоционални разстройства при маймуни.

В бебешките бутилки ще има остатъци от BPA, които не са напълно полимеризирани в процеса на производство, но тъй като са капсулирани във вътрешния слой на стената на бутилката, в началото е трудно да се разтвори в пълната храна. С течение на времето обаче вътрешният слой на стената на бутилката постепенно ще се изложи и възможността за разтваряне на BPA ще бъде подобрена много.

Препоръчваме на родителите да избягват използването на компютърни контейнери или бутилки за храна, не загрявайте храна в пластмасови или пластмасови контейнери, не съхранявайте мляко в пластмасови бутилки за дълго време, не мийте пластмасови бебешки бутилки или контейнери с високоефективни перилни препарати или гореща вода и навреме изхвърлете пластмасата с драскотини или мъгла.

Затова се препоръчва да използвате бебешка бутилка DILLERKids. Суровините на продукта са pp, ppsu, силиконов хранителен клас, високо боросиликат и други суровини, без BPA. Продуктът отговаря на европейския стандарт CE и на американския FDA стандарт и е преминал националния QS сертификат