Ръководство за пазаруване на супер пълна стъклена бутилка за вода

- Dec 02, 2019-

Кристално чиста стъклена бутилка за вода се превърна във всички' любов. Но пред широката гама от изделия от стъкло, как да изберем?

Обща чаша: обикновена стъклена бутилка с вода, бутилка с кристална стъклена вода, закалена стъклена бутилка за вода, бутилка с високо борсиликатна стъклена вода.

Безопасност: бутилка с висока борсиликатна стъклена вода> закалена стъклена бутилка за вода> кристална стъклена бутилка за вода> обикновена стъклена бутилка с вода

Цена: кристална стъклена бутилка за вода> бутилка с висока борсиликатна стъклена вода> закаляваща стъклена бутилка за вода> обикновена стъклена бутилка с вода

Препоръка: бутилка с висока борсиликатна стъклена вода> закалена стъклена бутилка за вода> кристална стъклена бутилка за вода> обикновена стъклена бутилка с вода.

Високо боросиликатна стъклена бутилка за вода: безопасна и лесна за употреба, добро качество и ниска цена.

Основните компоненти на високо боросиликатното стъкло са бор и силиций. Това е безопасна и евтина стъклария и силно препоръчително тип стъкло. Той има следните предимства: 1. Добра прозрачност, лека и тънка. Тъй като обикновено се издухва, стената на чашата е лека и тънка. 2. Устойчивост на висока температура и ниска температура, не е лесно да се напука. 3. Добра киселинна и алкална устойчивост, нетоксична и безвредна за ежедневна употреба.

Кристална стъклена бутилка с вода: кристално чиста, скъпа.

Кристалното стъкло е материалът на продуктите от висок клас. Той има по-висока пропускливост, по-висока твърдост и по-ясен звук от обикновената стъклена бутилка за вода, така че ще мислите, че е по-добре с текстура. Кристална стъклена бутилка за вода е разделена на естествена кристална стъклена водна бутилка, изкуствена безоловна кристална стъклена бутилка за вода и изкуствена оловно кристална стъклена бутилка за вода. Цената на бутилката с вода от естествено кристално стъкло е скъпа. Чаша струва близо 1000 юана, като чаша от червено вино от висок клас. Евтина изкуствена бутилка от кристална стъклена вода се добавя с олово в обикновена стъклена водна бутилка, така че е вредно за човешкото тяло, когато се използва. Препоръчваме ви да купите кристално стъкло без олово.

Закалена стъклена бутилка за вода: издръжлива, огъваща и удароустойчива.

Силата на закаленото стъкло е около четири пъти по-висока от тази на обикновената стъклена бутилка с вода, с добра якост на огъване и удар. Когато закалената стъклена бутилка с вода се счупи, тя ще се превърне в пчелна ъгъл, счупена от малки частици, което не е лесно да причини сериозни наранявания на човешкото тяло. Закалената стъклена бутилка с вода също има добра термична стабилност. Той може да понесе три пъти разликата в температурата на обикновеното стъкло, но дебелината му е малко по-дебела от тази на бутилка с висока борсиликатна стъклена вода, която е леко обемиста.

Колкото по-дебела е стъклената бутилка с вода, толкова по-добре?

Качеството на стъклените бутилки за вода зависи главно от материала, а не колкото по-дебели, толкова по-добре. Стъклената бутилка за вода с лош материал е по-дебела и по-лесна за напукване. Високите боросиликатни стъклени бутилки за вода са не само устойчиви на топлина и студ, не са лесни за напукване, но също така са леки и добре изглеждащи.

Как да изберем стъклена бутилка с вода?

1. Колкото по-прозрачна е бутилката със стъклена вода, толкова по-добре. Не използвайте стъклената бутилка за вода с примеси. Ако по вътрешната и външната стена на тялото на чашата има очевидни драскотини или тъмни следи, лесно се размножават бактерии и качеството е лошо.

2. Стъклената бутилка за вода не се страхува от бавно загряване или охлаждане, но се страхува от&"внезапен студ и внезапна топлина GG", което може да доведе до напукване на стъклената бутилка с вода. Затова трябва да се опитаме да избегнем тази ситуация в процеса на безопасна употреба.