История на термос вакуум бутилка

- Feb 23, 2019-

В ъгъла на чашата на голям търговски център се намира обикновена, но практична вакуумна бутилка, която чака нещо тихо.

Един ден едно момче с тъмна кожа и слънце дошло в чашата. Искаше да си купи бутилка с вода. На пръв поглед момчето избра термос вакуумната бутилка, въпреки че външният вид на бутилката не е великолепен и нов, но равномерността на цвета изглежда много удобна и има ефект на топлоизолация. Момчето не се поколеба да го купи и да го вземе у дома.

Термосната вакуумна бутилка е добре обработена в дома на момчето. Момчето се грижи добре за термос вакуумната бутилка. Понякога той ще се наслаждава на него с опиянени ръце и ще го измива внимателно след всяка употреба. Понякога той ще вземе вакуумната бутилка от термос, за да работи заедно. Когато момчето се нуждае от вода, водата в термос бутилката винаги е топла, което го кара да се чувства топло. Термосната бутилка за вода е много щастлива да бъде с него и се опитва да поддържа температурата на водата постоянна.

8724-detail01

Един ден семейството на момчето видяло термос вакуумната бутилка в ръката си и предложило момчето да си купи друга бутилка с вода. Семейството му смятало, че термосната бутилка е остаряла и твърде често срещана за момчетата. В началото, момчето все още се грижеше за използването на термос вакуумна бутилка, след няколко семейни убеждения, момчето се колебаеше. Един ден момчето вдигна прозрачна стъклена бутилка с изящна изработка и декоративни модели отвън и избута термоса в ъгъла на масата.

Термосната вакуумна бутилка остава тихо в ъгъла, чакайки нещо.

Момчето понякога си спомня термосната бутилка, когато е студена. Момчето използва термос бутилка, за да приготвя чай и да пакетира соево мляко. След като използва бутилката с термос, той често трябва да измие бутилката с термос до следващия път, когато я използва. Тъй като термос вакуумната бутилка не се почиства бързо и разяжда от алкален чай и соево мляко, сърцевината на термос вакуумната бутилка е повредена: външната мембрана пада и т.н. Термосната вакуумна бутилка няма оплаквания и не съжалява. Докато момчето се нуждае от нея, той все още се опитва да поддържа температурата на водата постоянна.

8726-detail07

Дойде друга зима, бутилката с вода от термос дойде в дома на момчето в продължение на четири години. Тази зима момчето си спомни термосната бутилка. Открийте термос вакуумната бутилка, покрита с прах, и я измийте внимателно. Както и преди четири години, термос вакуумната бутилка се грижи и използваше, което докосна термос вакуумната бутилка. Въпреки че термос вакуумната бутилка е белязана от момчето, тя все още се опитва да поддържа температурата на водата постоянна и всичко остава същото.

Един ден тази зима момчето отново бутна бутилката с вода от термоса в ъгъла на масата. Термосната вакуумна бутилка знае, че е време да се откажат. Ядрото му е белязано и вече не може да издържи на стимулирането на различни алкални и киселинни течности. Ядрото е остаряло.

Термосната вакуумна бутилка остава тихо в ъгъла, чакайки нещо.