Силиконов уплътнителен пръстен за предотвратяване на течове с вода

- Apr 01, 2019-

Силиконов уплътнителен пръстен за предотвратяване на течове от бутилки за вода

Вярвам, че всички знаете, че изтичането на бутилки за вода е много неприятен проблем, може да сте се сблъскали с такава ситуация, щастлив да си купите бутилки с вода, резултатите, които просто се използват, за да откриете, че тече, е много досадно. За да разрешите този проблем, повечето капачки за бутилки с вода са снабдени с херметизиран пръстен от силиконов каучук.

Силиконовият уплътнителен пръстен на бутилката с вода се поставя във вътрешния улей на капака на бутилката с вода, който основно играе ролята на водоустойчивост и запечатване.


D19-04


Водоустойчив силиконов гумен пръстен се използва главно за водоустойчиво запечатване и запазване на свежестта на бутилки за вода, кутии за съхранение на топлина, кутии за съхранение на топлина, чаши за съхранение на топлина, пещи, магнитни чаши и други ежедневни нужди.

Уверете се, че сте избрали силиконови уплътнителни пръстени за хранителни продукти, има отлична уплътнителна характеристика, водоустойчива и непропусклива; напълно нетоксичен и вкус; може да се нагрява при висока температура без изкривяване и производство на вредни вещества; добра якост на опън, след специално тестване; чрез FDA, ROHS, SGS, LFGB и други сертификати за опазване на околната среда.