Избор и закупуване на пластмасови бутилки за вода

- May 20, 2019-

1. Използване на бутилки за вода. Корпусът на бутилката ще бъде маркиран за употреба, така че бутилката с вода трябва да избере "Food Grade", а бутилката с вода, маркирана за други цели, не трябва да се купува или използва, доколкото е възможно, в противен случай ще има неблагоприятни последици за здравето. Не купувайте пластмасови бутилки за вода, които не са маркирани за употреба.

2. Материал. Материалът на бутилката с вода определя качеството на бутилката с вода. Най-общо казано, тританът и ПП са по-добри. Този вид материал има силна устойчивост на висока температура и ниска температура, без BPA.


D23-blue


3. Миризма. Добрите пластмасови бутилки за вода няма да имат много специална миризма, но някои по-ниски пластмасови бутилки за вода ще имат остър мирис, което показва, че качеството на тази чаша е много лошо, опитайте се да не купувате.

4. Знак за лиценз за производство. Преди производството на бутилки за вода, се изисква специална агенция за издаване на лиценз, така че тялото на бутилката ще бъде маркирано със знака за производство на "QS", въпреки че марката не определя качеството на бутилката, но бутилката с тази марка може да се счита за покупка. И логото на тялото на чашата трябва да бъде чисто в цвят и ясно в дизайна, пазете се от фалшиви и по-лоши продукти.

5. Производител, адрес и информация за контакт и др. Бутилките за вода, произведени от редовни производители, ясно посочват конкретните производители, адреси на производство, дистрибутори, специфични методи за контакт и т.н. Посочената по-горе информация често е двусмислена или изобщо няма подобна информация.