Професионална технология за измерване на температурата на изолирана бутилка за вода

- Apr 09, 2020-

Професионална технология за измерване на температурата на изолирана бутилка за вода.

От техническа гледна точка производственият процес на изолираната бутилка за вода е доста сложен, което изисква много професионални майстори да извършват професионална експлоатация, а квалифицирана изолирана бутилка с вода може да бъде завършена след разнообразни процеси на монтаж. В процеса на производство на изолираната бутилка за вода е необходимо много мащабно професионално оборудване, сред които измерването на температурата е съществена стъпка.

За измерване на температурата на изолираната бутилка за вода са необходими и мащабни машини и оборудване, които са изработени главно от стомана. Те се използват специално за измерване на бутилка с вода, изолирана от неръждаема стомана, термоса и др., Които могат да достигнат стотици градуси.

На първо място, преди измерването на температурата, предварително загрейте машината, изчакайте около три минути и след това достигнете до 75 , и поставете полуготовите продукти на изолираната бутилка с вода надолу върху стоманената колона. Отворете отново платформата за измерване на температурата, обикновено използвайте метода на нагряване с горещ въздух, за да измерите температурата, така че тялото на чашата да се нагрява равномерно. След като изолираната бутилка с вода се нагрява за около една минута, внимателно докоснете тялото с бутилката с вода с ръка, за да видите дали е загрято.

Температурата на изолираната бутилка за вода с различен капацитет за тестване е различна, което изисква професионален персонал за работа. Разликата в запазването на топлината на изолираната бутилка за вода се крие в тесното тяло, където се пренася по-голямата част от топлината. При нормални обстоятелства, колкото по-голям е капацитетът и по-малката уста на бутилката, толкова по-добър е ефектът на запазване на топлината. След измерване на температурата и скрининг наистина може да се гарантира, че произведената изолирана бутилка за вода отговаря на изискванията.

8710 insulated water bottle