Производствен процес на пластмасови бутилки за вода

- Apr 22, 2020-

С развитието на времената и напредъка на науката и технологиите технологията на производство на бутилки с вода става все по-новаторска и усъвършенствана. В живота пластмасовите бутилки за вода могат да се видят навсякъде. От оригиналната монотонна пластмасова бутилка за вода до модерната пластмасова бутилка за вода с променяща се форма и индивидуалност за печат, тя е комбинация от технология и изкуство.

Всъщност производственият процес на изработка на пластмасова бутилка за вода е подреден, но за обикновения човек изглежда малко сложен. Общият процес на приготвяне на пластмасова чаша е следният: суровинасушенеекструзия и пластификациялеене под наляганеохлаждане и финализиранеизважданетретиране с висока температураохлажданечаша тяло завършен продукт.

Поради различните суровини, изисквания за обработка, методи за производство и продухване, качеството на крайния продукт ще се отрази. В допълнение, пластмасата има висока пластичност. Докато използваме пълноценно съвременните технологии, можем да произвеждаме пластмасови бутилки за вода с различни цветове и форми, които се появяват в живота ни.

След това произведената пластмасова бутилка с вода се отпечатва с логото или шарката, проектирани преди и накрая опаковани. Сега, освен ситопечат, има и печат за пренос на топлина, лазерен печат и други начини да направите пластмасовата бутилка за вода по-разнообразна.

Вижда се, че производственият процес на пластмасова бутилка за вода не е трудно да се каже, но също така изисква професионална технология. Вярвам, че с развитието на науката и технологиите в живота ни ще се появяват все повече уникални пластмасови бутилки за вода.

D34-detail04