Начинаещите майки трябва да прочетат при избора на бебешки бутилки

- Jul 10, 2019-

Бебешките бутилки са първата стъпка за родителите да изберат хранителни инструменти за своите бебета. Има толкова много видове бебешки бутилки на пазара, че са ослепителни. Има три основни съображения при избора на бебешки бутилки: безопасност, функционалност и естетика (цената на бебешки бутилки варира от човек на човек, не се обсъжда тук).

1. Безопасност.

Понастоящем, материалите за тяло за бебешки бутилки на пазара са PP, PC, PES, стъкло, силикагел.

Първите три материала са леки и не се страхуват от падане, но компютърът ще произвежда химически токсини, като бисфенол А, когато се нагрява, така че бебешките бутилки и прибори за хранене не трябва да се изработват от PC материали. PP, PES материал е безопасен и нетоксичен, подходящ за бебето.

Стъкленият материал е лесен за почистване, лесен за дезинфекция, без химически токсини, е първият избор. Но крехкостта на стъклото е недостатък.

Силиконовите бебешки бутилки са меки и се чувстват добре, не са токсични, безопасни и не се страхуват от падане. Това е нов продукт.

Материалът на зърното е направен от латекс и силикагел, който е мек и издръжлив.

Предложение: Големи марки като детски бутилки DILLER са най-добрият избор за бебешки бутилки.

2. Функционалност.

Различните марки бебешки бутилки имат различни функционални характеристики. Някои пречат на бебетата да пият въздух, някаква форма близо до гърдите, а някои зърна на зърната по-близо до зърната. Можете да го закупите при поискване. Но си струва да се отбележи, че бебешката бутилка с най-доброто количество отработени газове също трябва да разкъса бебето след хранене, за да се предотврати повръщане.

Предложение: Бебето за хранене с мляко на прах се опита да закупи шише от широк калибър, по-добро използване. Купуването на бебешки бутилки и помпа за кърма е най-подходящо, което е по-лесно за използване и по-ефективно за използване на ресурсите.

3. Външен вид на бебешки бутилки

Предложение: Купете 1 ~ 2 120 мл бебешки бутилки първо и след това изберете бебешки бутилки с личностни цветови модели след раждането на бебето. Погледнете всички видове маркови бебешки бутилки, сравнете и изберете подходящи.