Нека времето не ни отнема

- Apr 19, 2019-

Напоследък поколението след 90-те години е много горещо. Но е вярно, че много хора наоколо са започнали да използват чаши с термос, да ядат тоници и да обръщат внимание на здравето. Това означава, че това поколение постепенно започва да навлиза в средна възраст.

Всяка партия, ние говорим за традиционната китайска медицина, здравеопазването, кога да спя и кога да ставам ... Спомням си, че говорихме за нашите мечти, любов и бъдеще. Но не мисля, че трябва да е нещо лошо. Това поколение навлиза в средна възраст, което също означава, че те се превръщат в опора на тази епоха.

През годините всеки път, когато посещавате форуми и дейности, ще бъдете изненадани да откриете, че шефовете и мениджърите на някои компании са родени след 90-те. С други думи, тези хора са се превърнали в ядрото на компанията. С други думи, поколението след 90-те години се е превърнало в стена, която не е по-слаба от предишните поколения.

Времето става все по-добро и по-добро.

Ако трябва да говорим за поколението след 90-те, мисля, че първото поколение след 90-те години трябва да бъде най-загрижено за: къщи, коли и бебета.

Винаги има някои пост-90-те, които избират различни житейски пътеки. Те са майстори на живота, вземайки предвид семейството и кариерата, координирайки семейството и близките си; изкачват се по калния път и се стремят да живеят добре всеки ден; те имат силно чувство за отговорност и винаги си казват: дори и да не могат да променят света, те не искат да бъдат променяни от света.

Тези хора са около нас. Тези хора са техните герои.

Поколението след 90-те години също се приближава до средна възраст и изглежда безразлично към много неща: като мен, никога няма да видя какво харесвам и викам, нито пък някога ще срещна любов и сълзи изпълват очите ми. Колкото по-възрастен човек расте, толкова по-самотен се чувства. Колкото по-висок е смехът, толкова по-висока е точката на скъсване, изтръпването изглежда е местоимение на зрелостта.

Но можем да изберем да не живеем по този начин. Можем да изберем да добавим температура, някаква надежда, докосване и някои цели към живота. Можем дори да се шегуваме, че сме пост-00s, винаги отворени, винаги учене, винаги напредък, винаги вярваме и се изправяме пред света топло.