Ключови моменти от избора на купата за изолация

- Nov 26, 2018-

Има много разновидности от неръждаема стомана термо чаши, продавани на пазара, ценовата разлика също е много голяма, за някои потребители, не разбират нейния принцип, често прекарват много пари не могат да купят задоволителни продукти.

Как мога да си купя висококачествена чаша за вакуумна изолация? Първото нещо, което трябва да разгледаме, е външният вид на Купата.

Погледът към вътрешната жлъчка и външната полиране на жлъчната повърхност е равномерна и последователна, независимо дали има дефекти на ръбове и драскотини;

Две поглед на устата заваряване е гладка и последователна, тази връзка с чувството за питейна вода е удобно; Три поглед към лошото качество на пластмасовите части.

Това не само ще повлияе на експлоатационния живот, но и ще повлияе на хигиената на питейната вода; Четири виждат дали вътрешното уплътнение е стегнато. Дали винтът и корпусът на чашата се поставят правилно. Обърнете се на въртене от лекота, независимо дали тече. Попълнете го с чаша вода с главата надолу в продължение на четири, пет минути или няколко тежки удари, за да се уверите, че има изтичане. След това погледнете резултатите от изолацията, това са основните технически индикатори на изолационната чаша.


Общата покупка не е възможна в съответствие със стандартната проверка, но може да бъде запълнена с топла вода след усещане, не загрявайте чашата в топла вода две минути след като тялото на чашата ще бъде горещо, а изолацията на долната част на чашата винаги е готина.