Основни точки за децата да избират бутилки с вода

- Aug 28, 2019-

Основни точки за децата да избират бутилки с вода

На пазара има много видове детски бутилки с вода, всякакви материали, всякакви стилове. Как да изберем детска бутилка за вода, подходяща за бебета, главно следвайки следните принципи:

D8821主图04

1.Избор на материал.

Когато избирате детски бутилки за вода, е по-добре да изберете материал PP (полипропилен), тъй като този материал е с хранителен клас, не съдържа бисфенол А, безопасен и нетоксичен. Когато купувате, можете да видите инструкциите за външната опаковка на бутилката с вода.

2. Вид смукателна дюза.

Обикновено се разделят на патица и тип слама, са изработени от силиконов материал за хранителни продукти, много меки, когато питейната вода няма да навреди на зъбите на' Патешкото месо е по-подходящо за по-малки бебета, тъй като патицата е по-близо до формата на зърното, бебето е лесно за смучене, а вендузата обикновено е по-голяма, подходяща за по-големи бебета. Предполага се, че типът патица трябва да бъде избран за прехода и след това типът слама трябва да се използва, след като бебето изпие много вода.

3. Детските бутилки с вода имат мащаб.

Не всички детски бутилки с вода имат кантар. Разширените детски бутилки с вода са по-удобни за използване и могат да се използват за контрол на питейната вода на бебето'

4. С дръжки.

Детската бутилка за вода с дръжка е по-благоприятна за способността на' да хваща малкия пръст, докато пие вода, така че да насърчи развитието на интелигентността.

5. Непропускливи

Има много детски бутилки с вода, които нямат функция на обърнат без теч. Когато бебето пие вода, бутилката с вода лесно изтича.

8835-details04