Безопасна ли е пластмасовата бутилка за вода?

- Nov 25, 2019-

Има много видове материали и видове бутилки с вода. Вземете например пластмасови бутилки с вода. Вярвам, че повечето хора са запознати с тях. В нашия живот повечето от бутилките за вода, които използваме, са направени от пластмаса, стъкло и метал. Всеки от тях има своите предимства и недостатъци. В сравнение със стъклени и метални бутилки за вода, пластмасовите бутилки за вода са по-подходящи за много поводи. Ами пластмасовите бутилки за вода от гледна точка на безопасността?


Там' няма много какво да кажа за PC и PP пластмасови бутилки за вода. Ние' познахме преди това, че бутилката с вода за компютър не е достатъчно безопасна и тя ще освободи BPA, когато' се напълни с вряла вода, което ще навреди на човешкото здраве , Следователно, PC пластмасовата бутилка за вода не е безопасна и подходяща само за задържане на студена вода, докато PP пластмасовата бутилка за вода е много по-добра от бутилката за вода на PC, но нейните показатели за безопасност са ограничени. В пластмасовия материал за бутилка вода, най-добрата пластмаса Материалът на бутилката с вода трябва да бъде пластмасов материал от тритан, тъй като по отношение на безопасността безопасността на материала от тритан може да бъде сравнима със стъклен материал, така че ако трябва да изберете безопасна пластмасова бутилка за вода, тогава пластмасовата бутилка от тритан материал трябва да бъде незаменима за вас!


Най-общо казано, времето за използване на пластмасова бутилка за вода е 2-3 години. Ако поддръжката не е правилна, времето за използване ще бъде съкратено. Бутилката с тританска вода не е изключение. Ето защо, макар че пластмасовата бутилка за вода от тритан има отлична здравина, трябва да се опитаме да избегнем ненужни неравности и да направим правилна поддръжка на пластмасовата бутилка за вода, което е, което трябва да правим, когато използваме пластмасови бутилки за вода.

D13 tritan plastic water bottle