Изолирана ли е бутилка с двойна стена за вода?

- Dec 05, 2019-

Стъклена бутилка с двойна стена за вода е специална стъклена бутилка за вода, разделена на два слоя, когато е направена. Много хора питат дали стъклената бутилка за вода с двойна стена е изолирана? За да уведомите повече хора за работата на стъклената бутилка с двойна стена за вода, нека' s въведе предимствата и функциите на стъклената бутилка с двойна стена за вода.

Изолирана ли е стъклена бутилка с двойна стена за вода?

Стъклената бутилка с двойна стена за вода е разделена на два слоя, когато е направена чашата, което може да играе ролята на топлоизолация, предотвратяване на оскъпяване и запазване на топлината, когато се използва. Причината стъклената бутилка с двойна стена за вода може да се затопли е, че по време на производството на уплътнения стъклената тръба трябва да се разтопи чрез висока температура и след това да се формова чрез мухъл. В процеса на формоване цялото тяло на чашата се нагрява, така че да се освободи част от въздуха в средния слой. Но не всички от тях са освободени, така че това може да бъде само обикновена изолация, а не вакуумна изолация.

Предимства на стъклена бутилка с двойна стена за вода.

Има много предимства на стъклена бутилка за вода с двойна стена. На първо място, той е направен от стъкло. Чашата за вода, направена от този вид стъкло, е устойчива на износване, а повърхността й е много гладка, лесна за почистване и няма да доведе до натрупване на котлен камък. Много е чист и санитарен. Второ, двойна стена за изолация от стъклена вода. Обикновената чаша за вода е гореща, след като се напълни с вряла вода и не може да се носи' Но стъклената бутилка с двойна стена за вода е двуслойна, вътрешният слой е напълнен с вода, а външният слой по принцип не усеща температурата. Второ, външният дизайн на водната чаша е нов и уникален.

Какви са функциите на стъклената бутилка за вода с двойна стена?

В сравнение с обикновените стъклени бутилки за вода, бутилката с двойна стена за вода има много уникални функции. Какво са те? Нека' научи повече за тях.

1. Дизайнът на стъклената бутилка с двойна стена за вода значително намалява топлопроводимостта на тялото на чашата, което може да играе ролята на топлоизолация и предотвратяване на скалди при употреба.

2. Чрез възприемане на принципа на двуслойна структура, стъклената бутилка за вода с двойна стена може да подобри комфорта при използването на стъклената бутилка за вода и изолационния ефект на стъклената бутилка за вода, която наистина е най-доброто от двата свята.

3. В допълнение към хуманизирания дизайн, стъклената бутилка за вода с двойна стена има добра естетическа стойност.

4. Стъклената бутилка за вода с двойна стена има функции за запазване на топлината и изолация, а също така може да поддържа лед.

5. Стъклената бутилка за вода с двойна стена има изключителна функция за защита от течове. Тъй като външният слой и уплътнителният пръстен на вътрешния слой на капачката за стъклена вода с двойна стена отговарят на медицинските стандарти за безопасност, той може ефективно да предотврати изтичане.

MLH458 double wall glass water bottle