Въвеждане на продукти с изолирани бутилки за вода

- Jun 10, 2019-

1. Изберете висококачествени материали от неръждаема стомана, усъвършенствани чрез усъвършенствана технология за дънно твърдо спояване.

2. Корпусът на бутилката с вода от неръждаема стомана е разделен на вътрешен резервоар и външна обвивка, с вакуумен изолационен слой в средата. В процеса на вакуумната екстракция, тялото на бутилката трябва да се изпича непрекъснато за повече от 5 часа при температура от 30 градуса, докато се достигне високо състояние на вакуум. Налице е строг контрол на качеството в целия производствен линк и процес.

3. Вакуумно изолираните бутилки за вода са произведени в строго съответствие с националния стандарт QB / T 2332-97G. Високите стандарти и високите изисквания правят бутилките с вода, изолирани с вакуум, с добри функции за охлаждане и запазване на топлината. Те също така имат предимствата на опазване на околната среда, не избухват, трайност и т.н.

4. След десетки процеси на фино дърворезба и смилане, цялата изолирана бутилка вода изглежда благородна и елегантна, проста и щедра, е добър избор за пътуване вкъщи, подаръци!

8718detail01

Начин на употреба:

1. Непълнолетните трябва да я използват под ръководството на възрастни или след уведомяване.

2. Преди употреба почистете изолираната бутилка за вода с неутрален препарат вътре и отвън в топла вода.

3. За да се постигне най-добрият ефект на топло и студено запазване на изолираната бутилка за вода, се препоръчва да се добави гореща или студена вода за предварително загряване или предварително охлаждане. Ледените кубчета са по-добри за охлаждане.

4. За да предотвратите изтичане, моля затегнете превключвателя и покрийте по посока на часовниковата стрелка, когато тялото на бутилката е наклонено.