Как да различим стъкло без олово от обикновеното стъкло?

- Jul 25, 2019-

Как да различим стъклото без олово от обикновеното стъкло?

Водата е източникът на живот и основата на здравето. Всеки ден пие вода. Питейната вода е неразделна от бутилки с вода или чаши всеки ден. В ежедневието си често обръщаме внимание на безопасността на питейната вода, но пренебрегваме безопасността на стъклена бутилка с вода и стъклена чаша. Има много знания и наука за избора и използването на стъклена бутилка за вода и стъклена чаша. Нека Дилър да ви научи да различавате безоловена стъклена бутилка с вода и стъклена чаша.

Вижте логото: Стъклена бутилка за вода и стъклена чаша без олово обикновено съдържат калий, повечето от които са висококачествени занаяти и са отбелязани на външната опаковка; докато стъклена бутилка с вода и стъклена чаша съдържат олово, а някои стъклена бутилка с вода и стъклена чаша съдържат оловен оксид до 24%.

Погледнете цвета и блясъка: Кристалните чаши, съдържащи олово, имат по-добри пречупващи свойства и показват пречупващите свойства на металните стъкла по-перфектно; например, някои декорации с различни форми, кристални чаши за вино, кристални лампи и прочие са направени от стъкло, съдържащо олово.

Топлоустойчивост: Очилата обикновено могат да издържат на много високи температури, но като цяло силната устойчивост на студ и топлина е лоша. Кристалното стъкло без олово е вид стъкло с висок коефициент на разширение, а екстремната му устойчивост на студ и топлина е по-лоша. Ако чаят се вари във вряща вода в особено студена бутилка за водна вода или стъклена чаша без олово, лесно се спуква.

Тегло: Продуктите от кристално стъкло, съдържащи олово, са малко по-дебели и по-тежки от продуктите от кристално стъкло без олово.

Слушайте звук: В сравнение с металния звук от стъклена бутилка с вода и стъклена чаша, звукът от стъклена бутилка за вода и стъклена чаша е по-приятен и красив и има репутацията на&"музика" ; чаша.

Твърдост: Стъклена бутилка за вода и стъклена чаша без олово е по-издръжлива от съдържащата олово кристална стъклена бутилка за вода и стъклена чаша, тоест устойчивост на удар.