Как да почистите пластмасовата бутилка вода

- Feb 27, 2019-

Как да почистите пластмасовата бутилка вода

По-добре е да се използват пластмасови бутилки за вода, които отговарят на националните стандарти. Хората обръщат голямо внимание на качеството на водата и инструментите за питейна вода едновременно. С вниманието на хората към здравето на питейната вода и засилването на надзора от страна на съответните държавни ведомства, качеството на продуктите за питейна вода се подобри. В нашия живот много хора обичат да използват пластмасова бутилка с вода, защото пластмасовата бутилка за вода има различни форми, ярки цветове, не се страхуват от падащи характеристики, така че е обичана от много хора, много подходящи за външни потребители и офис работници. Но когато избираме пластмасови чаши за вода, трябва да изберем пластмасови продукти, които отговарят на националните стандарти. Например, PP и Tritan материали.

D05主图03

Какви са методите за почистване на пластмасови чаши за вода?

1.Измийте водата за измиване. Също така е добър начин да намокрите пластмасови бутилки за вода през нощта с вода за миене на ориз. Този метод може да се прилага и за стъклени бутилки за вода, бутилка за вода от неръждаема стомана и керамични чаши.

2. Сол. Независимо дали е сол или сурова сол, това може да ни помогне да премахнем петна от чай върху чашките. След потапяне на сол в пръста си, избършете чаеното петно назад и напред. Отнема само две или три минути, за да откриете, че чаеното петно магически изчезва и не боли тялото на чашата.

3. Цитрусови кори. Понякога се сблъсквате със стари замърсявания, колкото и четка да не е чиста, а можете да потърсите остатъчен лимон в кухнята или портокалова кора. Повторното избърсване с кората ще почисти.

4. Мляко. Почистващата кърпа може да бъде напоена с мляко и да се използва за избърсване на чаши. Скоро мръсотията може да бъде отстранена.