Как да изберем термос с термос

- Feb 20, 2019-

Как да изберем термос за хранителни продукти?

1. Материал.

Термосната хранителна колба е разделена на чашка и чашка. Сега повечето от общия корпус на чашата е изработен от неръждаема стомана 304. Покритието на чашата е изработено от ядливи PP материали, които са безопасни и хигиенични.

304 неръждаема стомана е обикновен материал от неръждаема стомана. Неговата плътност е 7.93 g / cm3. В индустрията се нарича също така 18/8 неръждаема стомана. Висока температура 800 градуса, с добра производителност, висока якост, широко се използва в промишлеността и производството на мебели и хранително - вкусовата промишленост. 304 небродираната стомана, използвана в тушената чаша, е подобна на материала на бутилката с вакуумна изолация, но процесът на вакуумно съхраняване на термос хранителната колба ще бъде по-силен и времето за задържане ще бъде по-дълго.

Хранителният PP е пластмасата от пакетирани храни, която отговаря на стандарта за безопасност. Разградените съставки не застрашават човешкото здраве, така че могат да се използват безопасно.

8691detail01

2. Размерът.

В допълнение към фокусирането върху външни фактори като цвят и шарка, трябва да се отбележи и капацитетът на термос хранителната колба. Ако се използва за деца или бебета, достатъчно е 300 мл; ако се използва за възрастни, препоръчителният размер е 2,8L.