Как да избера най-подходящата бутилка вода

- Feb 25, 2019-

Как да избера най-подходящата бутилка вода?

Нашето човешко тяло има повече от 70% водно съдържание, така че е необходимо да се пият по осем чаши вода всеки ден, така че как да изберем чашата за вода?

Има пластмасови водоизточници, тританови водни ботани, изолационни водни ботали, стъклени стърготини, емайлови чаши, керамични чаши и чаши. Кой е най-добрият?

Пластмасова вода. Някои по-ниски пластмасови водни ботани, напълнени с гореща вода, ще отделят токсични химикали, така че трябва да изберем пластмасови ботлетки, които отговарят на националните стандарти без миризма. За първи път, преди да използвате пластмасови ботлери, най-добре е да ги измиете с прах за сода и топла вода. Тъй като в пластмасата има много кухини, бактериите са особено склонни да се размножават, когато мръсотията не се почиства.

Тритан бутилка за вода

Tritan е сертифициран от FDA на Агенцията по храните и лекарствата на САЩ. Той е материал за бебешки и детски продукти в Европа и САЩ. Без BPA, без миризма, висока температурна устойчивост, висока ударна якост, здраве и безопасност.

D21-Cyan

Емайлирана чаша

Емайловите изделия не съдържат вредни вещества като олово, те са лесни за носене и чисти. Не е лесно да се счупят емайловите чаши, но чукането винаги е неизбежно, ако има повреда, трябва да ги изхвърлите. Ако счупената емайлирана чаша се използва за поставяне на напитки, лесно се освобождават вредни вещества. Опитайте се да не използвате остъклени чаши.

Вакуумна бутилка

Имайте предвид, че сок, газирани напитки, мляко, чай и китайски лекарства не се допускат в термос бутилка.

8568-detail05