Как да изберем бутилката за термос на бебето

- Aug 20, 2019-

Как да изберем бебешка' термо бутилка?

Термо бутилките са основно от неръждаема стомана. Има много видове неръждаема стомана, 316, 304 и 201.

316 неръждаема стомана: медицинска неръждаема стомана, нейната устойчивост на корозия, лесна обработка и заваряване е по-добра от 304, но цената ще бъде по-висока, ще се използва много болнично медицинско оборудване през последните две години пазарът на високи изисквания за качество, 316 термо бутилки от неръждаема стомана също са все повече и повече хора избират да купуват.


304 неръждаема стомана: В момента това е най-използваната неръждаема стомана на пазара. Неръждаемата стомана съдържа 18% хром и 8% никел. Използва се и в хранителен клас. Но неговата устойчивост на корозия, устойчивост на окисляване и обработка са по-лоши от 316, така че цената му е по-ниска от 316.


201 неръждаема стомана: устойчивост на киселини, алкална устойчивост е много по-слаба от клас 304, използвана най-вече при производството на промишлени стоманени тръби, декоративни материали, калъф за часовници, каишка за часовници и др. Поради ниската цена от 201 материали, безскрупулни бизнесмени се използват за направа на ядливи прибори. Ако се нагряват често или се използват дълго време, те лесно ще произведат ръжда, което е вредно за здравето. Моля, обърнете внимание на това.

8792-detail08