Как да изберем добра бутилка от неръждаема стомана термос

- Apr 23, 2020-

В момента на пазара има много производители на термос от неръждаема стомана. Те са различни един от друг по отношение на суровината канали, не само по отношение на цената, но и по отношение на суровини и марка. Също така е и знание, за да изберете добра бутилка от неръждаема стомана термос.

За да изберем една добра бутилка от неръждаема стомана, първата предпоставка е сравнението на марката, трябва да изберем обикновени фирми, които да купуват, поне за да се гарантира, че каналът за продажби е законен, което е наистина да се гарантира, че материалът е гарантиран и изолационният ефект е добър.

Второто е сравнението на материали от неръждаема стомана. Само материали от неръждаема стомана, които отговарят на изискванията на националните стандарти за ниво на хранене, могат да имат производителността на предотвратяване на ръжда и устойчивост на корозия. Тези компоненти от неръждаема стомана, съдържащи по-малко от 18% хром и по-малко от 8% никел са обикновена неръждаема стомана, които са склонен към пожълтяване и ръжда и не са подходящи за покупка.

В допълнение, вакуумната технология може да бъде разделена на два вида: без опашка вакуум и заостатен вакуум. Технологията за безопачанен вакуум е по-напреднала и топлинното запазване на термос бутилката от неръждаема стомана е по-добре.

И накрая, това е сравнение на изолацията на облицовката, която е основният индекс за идентифициране на качеството на термос бутилката от неръждаема стомана. Висококачествената термос бутилка от неръждаема стомана трябва да бъде топлоустойчива и топлоустойчива, а методът на откриване е много прост. Трябва само да докоснете тялото на бутилката след пълнене с вряла вода, за да видите дали е горещо. Ако тялото на бутилката е горещо, този вид термос бутилка от неръждаема стомана не може да бъде закупен.