Как да купя висококачествена чаша за термос?

- Nov 26, 2018-

1, вакуумна изолация Изпълнение прост метод за идентификация: Налейте вряла вода в чашата Thermos по часовниковата стрелка затегнете запушалката или капака на чашата 2-3 минути след като ръката докосне външната повърхност на чашата, ако тялото на купата има очевидно топло явление, продуктът е загубил вакуума, не може да постигне добър ефект на изолация.

2, Устойчивост на уплътняване Метод на идентификация: в чашката след добавяне на вода, по посока на часовниковата стрелка, за да затегне запушалката на бутилката и капака на чашата, чашата трябва да е свободна от изтичане на вода, бъдете гъвкави, няма празнина.

3, Метод за идентифициране на пластмасовите части: Хранителната нова пластмаса се характеризира с малка миризма, ярка повърхност, без изтъркване, дълъг живот не е лесен за стареене.

Обикновената пластмаса или рециклирана пластмаса се характеризира с голяма миризма, сив цвят, буркани, пластмаса, лесна за възрастта, лесно да се счупи.

4, капацитет прост метод за идентификация: дълбочината на вътрешната жлеза и височината на черупката е основно една и съща, (разликата 16-18 мм) капацитет и номиналната стойност на мача. Някои от по-малко качествените чаши за термос добавят пясък и бетонни блокове към чашата, за да компенсират липсващото тегло.

МИТ: по-тежка чаша не е непременно добра.

5, материал от неръждаема стомана прост метод на идентификация: Спецификации от неръждаема стомана са много, от които 18/8 означава, че съставът на този материал от неръждаема стомана съдържа 18% хром, включително 8% никел, за да отговори на този стандарт на материалите, в съответствие с националните стандарти за хранителни продукти са зелени продукти, продукти, устойчиви на ръжда, устойчивост на корозия.

Обикновеният цвят на купата от неръждаема стомана изглежда бял и тъмен, ако се постави в концентрация от 1% солена вода, напоена в рамките на 24 часа, ще се получат ръждиви петна, съдържат някои елементи, които надвишават стандарта и пряко застрашават здравето на човешкото тяло.