Двоен слой чаша не е равен на термосова бутилка с вода.

- May 05, 2020-

Двуслойна чаша не е равна на бутилка с термос за вода.

Вярвам, че много производители на термо бутилка за вода ще разберат, когато общуват с клиентите, че много хора не са съвсем правилни относно концепцията и разбирането на термоса бутилка вода. Те смятат, че стига да е двуслойна чаша, това може да има ефект на запазване на топлината. Сега ще ви обясня каква бутилка с вода е бутилката с термос.

Причината бутилката с термос за вода се нарича термосова бутилка за вода е, че тя има функцията за запазване на топлината. Принципът е, че бутилката с вода за термос използва без опасната вакуумна технология, за да изпразни въздуха в средния слой на двуслойната бутилка за вода от неръждаема стомана, която може да забави преноса на топлина, така че термосът с бутилка за вода има функция на топлина опазване.

По принцип неръждаемата стомана, керамиката и други материали могат да се използват за вакуумиране, докато двуслойна пластмасова чаша, външна пластмасова вътрешна стомана и външна стоманена вътрешна пластмасова чаша не са налични. Понастоящем пластмасовите термо бутилки за вода на пазара имат само функция на топлоизолация и функцията им за запазване на топлината може да продължи най-много от 2 до 3 часа. Техният ефект на запазване на топлината е далеч по-малък от този на вакуумното запазване на топлината и колкото по-ниска е стайната температура, толкова по-бързи са топлинните загуби.

Следователно, въпреки че пластмасовата бутилка за термос за вода може да бъде изолирана, времето за изолация е само два или три часа, а изолационният ефект от неръждаема стомана и керамична термо бутилка за вода е много по-силен. И накрая, искам да ви напомня, че ако искате да купите висококачествена и добра термо бутилка за вода, препоръчваме ви да отидете в магазина за редовни търговски центрове или платформата за електронна търговия, създадена от известното предприятие за марка чаши и съдове ,