Знаете ли всички тези детски бутилки за вода?

- Feb 15, 2020-

1. Детска пластмасова бутилка за вода. Пластмасовите бутилки за вода се използват повече в живота и има много видове форми, децата ще проявят по-голям интерес. Освен това пластмасовата бутилка за вода няма да бъде лесно да се повреди, по-трайна. Затова много родители ще изберат пластмасови бутилки за вода. Но пластмасовата бутилка за вода също има някои недостатъци. Ако пластмасовата бутилка с вода се използва за задържане на топла вода, при химическа реакция при нанасяне на висока температура ще възникнат някои химически реакции, което ще доведе до някои вредни вещества. Тези вредни вещества ще влязат в тялото на детето' заедно с вода. Ако продължат дълго време, тялото на детето' ще бъде повредено.

2. Детска стъклена бутилка за вода. По-добрата детска бутилка за вода е направена от стъкло, което е прозрачен материал и не пренася вредни вещества. Ако има петна по бутилката, това може да се види ясно. Освен това стъклената бутилка с вода се почиства и дезинфекцира по-лесно. Въпреки че' по-добре, той' е по-лесно да се счупи, така че много родители не са склонни да го купят. Особено ако децата са палави, те лесно разбиват водната чаша. Стъклото има силна топлопроводимост. Ако бутилката с вода се напълни с гореща вода, децата могат да бъдат обелени. В момента много стъклени бутилки с вода на пазара ще имат пластмасов изолационен слой, който няма да изгори за деца. Но родителите е по-добре да не слагат прекалено гореща вода във бутилката, защото бутилката с вода може да избухне и да се напука.

3. Детска бутилка за вода от неръждаема стомана. Обикновено неръждаемата стомана се използва в бутилка за вода или чайник за запазване на топлината, тъй като неръждаемата стомана е много твърда, не е лесно да се повреди, а топлопроводимостта не е силна, не само че няма други недостатъци на материала, но и има своите предимства. Ето защо, за родителите, бутилката за вода от неръждаема стомана е най-доброто за децата. Затова през зимата много хора ще приготвят термос за деца. Тъй като неръждаемата стомана съдържа някои микроелементи, тя също трябва да се използва с голямо внимание.