Методи за дезинфекция за бебешки съдове

- Nov 26, 2018-

Новородено на имунната система не е съвършен, анти-бактериални способността е беден, много лесно да бъдат заразени и съдове за хранене често остатъчен мляко, мляко течност е много богата на хранителни вещества, лесно да се размножават бактерии, така че трябва за почистване и дезинфекция в своевременно и задълбочено.

Предотвратяване на болести от устата на лицето.

1. Почистете бутилката веднага след всяко хранене, Почистване може да премахнете остатъчен мляко течност, изплакнете с вода след измиване на бутилка с чиста бутилка четка, това е най-добре да подготви бутилка за почистващ препарат, специално използвани за почистване, в допълнение към вътре в бутилката пречките и спирали също трябва да бъдат внимателно почистени, не пропускайте. 2. при почистване на зърното, първо обърнете зърното, със зърното четка внимателно четка чиста. Ако има втвърдени млечни петна на зърното, можете първо намокрете в гореща вода за известно време, докато петна от мляко омекотяват и след това четка на разстояние от със зърното.

На място близо до зърното дупка е тънка, действието трябва да бъде светлина, при почистване, внимавайте да не да го пляскане.

3. след измиване зърната и бутилки, изплакнете ги многократно с течаща вода и ги подсушете на проветриво място. 4. В допълнение към почистване всеки път, но също и необходимостта да се дезинфекцира редовно, това е най-добре да се дезинфекцират 1 пъти на ден, може да бъдат поставени в обикновени пота с кипяща вода или пара в пара тиган, можете също да използвате микровълнова печка, обикновено може да бъде 8-10 минути.

Дезинфекция на съдове трябва да бъде посветен, но и със специални дезинфекция гърне. 5. подготвя специален дезинфекция печка, поставени в бутилката (по това време, пуснати в стъклена бутилка, пластмасова бутилка трябва да бъде във водата след 5-10 минути след пот лице), поставени в съответното количество вода (за да се напълно удави всички млякото за степен) , огън, 5-10 минути след зърното, бирени капачки и други пластмасови изделия, обхващат и след което готвя за 3-5 минути след

След като водата е малко по-хладни, използвайте стерилизирани бутилка клипа да премахнете зърното, капачка на бутилката, суха след кръг бутилката на резервни.

6. ще старателно почистване бутилката, зърното в устата надолу в тенджерата пара пара за около 5 минути, премествам сушене може да бъде. 7. ежедневно почистване на съдове и други консумативи неизбежно ще имат остатъчен бактерии, или от въздуха на бактериално замърсяване на развъждане в съдове и други консумативи. В мокри бутилки повърхността на зърното е по-вероятно да се размножават бактерии. За дълго време това ще представлява сериозна заплаха за здравето на вашето бебе. Кърмачета и малки деца имат слаба устойчивост.

За да предоставят бебето си с безопасни и чисти прибори за хранене, трябва да се дезинфекцират бутилки и други помощни устройства при високи температури.