Подробности за преносима бутилка за инфузиорен чай

- May 21, 2020-

В ежедневието много бизнесмени обичат да използват шише с чай за инфузионер в бизнес пътуване на дълги разстояния, което е удобно да варите юрган чай за цял ден по всяко време. Въпреки това, много хора често забравят да почистят бутилката за инфузор на чай, което затруднява отстраняването на слой от чаена мръсотия по вътрешната стена на бутилката с чайник.

Чаена мръсотия, съдържаща кадмий, олово, желязо, арсен, живак и други метални вещества. Те се внасят в организма при пиене на чай. Те се комбинират с протеина, мазнините и витамина в храната, за да образуват неразтворима утайка и затрудняват усвояването на храненето. В същото време тези оксиди, особено арсенът и кадмият, могат да причинят рак, да причинят деформация на плода и да навредят на здравето.

Няколко метода за премахване на чаената мръсотия са въведени, както следва:

1. Отстранете замърсяванията върху металния нагревател за чай. Когато се използва металната преграда за чай, тя ще стане черна заради замърсяванията. Ако можете да' не го измиете със среден препарат за миене, можете да го накиснете с оцет или белина и след това той може лесно да се отстрани.

2. Отстранете мръсотията върху бутилката или чайника за инфузор. Ако бутилката или чайникът за чай за инфузор се използват дълго време, ще има много мръсотия. Разтрийте го с гъба, потопена в сол, и тя може лесно да се отстрани.

3. В допълнение към малки чаени замърсявания, може да се накисне в разтвор на белина или перилен препарат и да се постави за една нощ, за да се премахне чайната мръсотия.

4. Можете да използвате паста за зъби или счупена яйчена черупка, за да почистите и след това да изплакнете с вода.

Въпреки че преносимата бутилка за инфузор на чай има функцията да носи удобно, ежедневната работа по почистване все още трябва да се извършва често. Това е не само в името на вашето здраве, но и с цел удължаване на експлоатационния живот на бутилката с чайник, което може да се опише като убиване на две птици с един камък.

tea infuser bottle