Правилното разбиране на високо боросиликатно стъкло

- Feb 15, 2019-

Купи чаша вода бутилка, искам да попитам, ако тя е висока боросиликатно материал трябва да види какви стандарти отговаря? Кой материал е по-добре да се пие вода? Много хора не знаят за високо боросиликатно стъкло, така какъв материал е високо боросиликатно стъкло? Какъв вид на стъклена бутилка за вода е най-безопасният да пият вода?

 

Висока боросиликатно топлоустойчиво стъкло може да издържи мигновен температурна разлика от около 150. Това е безопасно да Сервирайте топли и студени напитки. Основните процеси са ръчно разпенващ и полу-автоматична поточна линия, както и специални пресоване. Обикновеното стъкло грубо могат да издържат на температурата на моментната разлика на 75 C. Препоръчително е да се пие студена напитки, преварена вода и така нататък. Главно е на пресоване процес и желязна тръба разпенващ процес. Закалено стъкло не се препоръчва за течности.

IMG_2939-detail01

Прави се главно високо боросиликатно стъкло вода бутилка от ръчно разпенващ от високо боросиликатни тръби, които са работещи при висока температура и след това пуснати в матрицата за ротационни разпенващ или фиксирани разпенващ. Разпенени продукти са обикновено тънки. Общи високо боросиликатно стъкло чай комплекти и комплекти за кафе са около 1.2-1.8 мм дебелина и 1.8-2.2 мм в саксии. Понякога има прави чашки или саксии, които са много дебели. Това е защото те не са изгорели. Те са направени от суровини и тръби, така че те могат да достигнат до дебелината на 2-4 мм.

 

Двойно стъкло вода бутилки трябва да бъдат изработени от високо боросиликатно термоустойчиво стъкло. Чаша с дръжка е лек и тънък. Тя трябва да бъде висока боросиликатно стъкло с дебелина по-малка от 2 мм. Ако е много гъста, тогава зависи дали дръжка част има мухъл печат, и ако е така, това не е топлоустойчиво стъкло (освен в много малко случаи), и ако не, то е устойчиви на топлина стъкло. Ако се придържате дръжката на, погледнете внимателно в ставата между дръжката и Купата тялото, вие със сигурност ще видите разликата, тя няма да бъде симетрично и той няма да бъде съвършен. Като цяло прави чаши, ако дъното е много дебела, трябва да бъде потиснат, защото ръчно работа, дъното, удебелени до 2 сантиметра, то е абсолютно скъпо, и дебелината няма да бъде последователна, много грозно, не си струва загубата.

 

Различни видове високо боросиликатно стъкло имат различни материали, но високо боросиликатно стъкло вода бутилка е рентабилно стъкло. Това е много добър за хората да пият вода и чай. Това също е много безопасно да се използва този вид на стъклена бутилка да се пие вода.