Цветни водни чаши застрашават нашето здраве

- May 27, 2019-

С подобряването на технологичното ниво и отварянето на творческото мислене много хора сега не са доволни от обикновените чаши. С различните видове чаши на пазара повечето от тях са станали свой собствен стил. Някои чаши са много готини, някои чаши изглеждат много красиви, а някои чаши са много прости и модерни. По същия начин много бизнесмени се интересуват от него. За да направят чашата по-прекрасна, в устата на чашата бяха направени някои "декорации". Особено сега, за да привлекат потребителите, търговците заменят капака на чашата с прекрасна обвивка от силикагел. Тези красиви декорации обаче могат лесно да причинят сериозни проблеми на нашето здраве.

Сега много шапчици вече не са керамика, защото керамичните капачки са особено лесни за счупване и не са лесни за поставяне, така че сега много хора започват да харесват прекрасните и променливи силиконови капачки. Силиконова капачка за чаша, покрита с чаша, притискаща мека, много гъвкава чаша шапка, и много модели, много прекрасна.

Но много фирми използват каучук вместо силикагел, измамите потребители няма да различават разликата между силикагел и каучук, така че много пъти ще открием, че капакът мирише. Тези миризливи са каучукови имитации. По-добре да не използваме този вид капак.

Понякога купуваме цветни чаши. В действителност, след дълъг период на употреба, тежки метали в боя и тези вредни органични разтворители ще навредят на нашето тяло.

Така че най-здравословната чаша за питейна вода и бутилка за вода е най-разпространената стъклена чаша и стъклена бутилка за вода в нашия живот. Стъклената чаша и стъклената бутилка за вода не само са много здрави, но и много лесни за почистване, а стъклото е прозрачно. Ако има мръсотия във водата, тя също може да бъде намерена от нас във времето. Така че стъклената бутилка вода и стъклената чаша са най-добрият избор за нас, за да пием здравословна вода.


BTglass-detail06