Съвети за почистване на чаши за вода

- Nov 26, 2018-

1. Сол

Независимо дали става дума за сол или груба сол, това може да ни помогне да се отървем от чашите на чашите.

След като пръстът е оцветен, четка напред и назад над чашите петна, само две или три минути, ще откриете, че чашите петна магически изчезнали, а също и не е лесно да се нарани тялото на чашата.

2. Паста за зъби

Първо изплакнете чашата с вода (без да оставяте вода), след това я разтривайте върху стената на чашата с паста за зъби, след това я изплакнете с вода.

3. Цитрусов пилинг

Понякога се срещат стари мащаби, как да се четка не са чисти, може да изглежда добре в кухнята с остатъчен лимон, или да ядат след оранжевото да изхвърлят кора. За почистване на чашата за кафе, използвайте лимонови резени или малко оцет, за да избършете ръба на чашата; в случай на кафе, можем да парчем лимон, да го увиваме в кърпа и да го сложим в горната част на кафеварката, да добавим пълна вода. Сварете лимона по начина на приготвяне на кафе и го оставете да се капе в пота долу с капка. Когато има жълтеникави капчици вода, излизащи от саксията за кафе, това е доказателство, че лимонената киселина изчиства петна от кафе.

Най-общо казано, възможно е да почистите кафето около два пъти.

4. Пилинг + сол

Използвайте коричка вместо плат от пъпеш: След като вземете сол, след това вземете четка чай петна, може да постигне неочаквани добри резултати.

Ако няма лющене, използването на малко оцет ще има същия ефект.

5. Кухня Bleach

Разредете кухненския избелвач първо в големия басейн, след това сложете чашата в накисване за една нощ, на следващия ден с почистване на водата, петна от чай ще станат чисти и да се плъзгат.