Стратегия за почистване на термос бутилка

- Nov 08, 2019-

Въпреки че има много пъти за информацията за&"приготвянето на чай с бутилка термос ще намали храненето GG", но в реалния живот не са малко тези, които правят чай с термос бутилка. Това се дължи главно на това, че чаят, приготвен с термоса бутилка, е лесен за запазване за по-дълго време, а малката загуба на хранене не е достатъчна, за да повлияе на пряката промяна на житейските навици. Въпреки това е лесно да се образува чаена мръсотия върху бутилката с термос поради дългосрочната употреба на термос бутилка за чай. Как да премахнете тези чаени замърсявания?

1. Докато смачкате черупката на яйцата, сложете я в замърсената термоса бутилка за почистване и след това пуснете няколко капки оцет, разклатете я бавно и след това я намажете с четка, можете да почистите частите, които не са лесни за чисти в обикновено време. Ако имате чаена чаша с натрупване на тежка чаена мръсотия у дома, можете също така да използвате счупената яйчена черупка, за да почистите чашата и ще откриете, че чаената мръсотия върху повърхността на чашата може да се почиства лесно.

2. Разтрийте бутилката с термос с гъба, натопена в сол, и лесно отстранете замърсяването с чай в бутилката. Този метод е много прост и ефектът от изчистването е очевиден.

3. Бутилката с термос може също да се накисне в разтвора на белина или перилен препарат и да се постави за една нощ, за да се отстрани замърсяването от чая.

Пийте чай половин час след вечеря. Don' не пийте чай по едно и също време. Например, когато пиете чай, най-добре е да ядете малко плодове или да приемате таблетки с витамин С след хранене, за да увеличите усвояването на желязо от човешкия организъм. Самият зелен чай е богат на витамин С, който има малък ефект върху усвояването на желязо и може да се пие повече.