Почистете бутилката с вода от термос с тесен уста и дълбоко дъно

- Dec 31, 2019-

В ежедневието някои приятели никога не оставят своите термо бутилки с вода, особено през есента и зимата. Въпреки това, след като бутилката с вода за термос се използва за дълго време, как да почистите дъното с чаена мръсотия и бактерии? Използвате ли термо бутилка с вода? Как да почистите бутилката с вода от термос с тясна уста и дълбоко дъно? Днес ще споделя съветите за почистване на бутилката с вода от термос, която решава неприятностите на много хора. Нека&# 39 да види как да почистите правилно бутилката с вода в термос!

Съвети за почистване на термо бутилки с вода.

Ако искате бутилката с вода за термос да бъде почистена и стерилизирана, тя се нуждае само от 3 стъпки. Първо, изсипете малко сол в бутилката с вода в термос. Добавете гореща вода в термоса, покрийте и разклатете за 3 минути. Защо да миете бутилката с термоса със солена вода, преди да я почистите? Всъщност солта може не само да стерилизира и обеззаразява, но и да омекоти замърсяванията от чая и други упорити петна във вътрешната облицовка на бутилката с вода в термос. Разклатете бутилката с вода в термос за 3 минути, след което изсипете мръсотията.

Втората стъпка е да вземете шепа ориз и да я поставите в термосова бутилка с вода. Налейте с прясна вода, покрийте и разклатете за 3 минути. По време на процеса на разклащане оризът може да търка с вътрешната стена на бутилката с вода на термос, за да премахне някои петна. Второ, водата за измиване на ориз има определен почистващ ефект. Може да премахне мръсотията и петна в бутилката с вода в термос. По същия начин, разклатете бутилката с вода в термос за 3 минути, след това изсипете мръсотията вътре и я изплакнете с чиста вода. По този начин почистената и стерилизирана бутилка с термос е чиста и стерилизирана, което решава неприятностите на много семейства.

Стъпка трета: след почистване на вътрешната обвивка на бутилката с вода в термоса, нека' отново почисти устата на бутилката с вода за термос. Тъй като устата на чашата често е в пряк контакт с устата ни, ако не се почисти, лесно е да внесем бактерии в тялото, което е вредно за здравето. Ето защо, когато почиствате устата на чашата на бутилката с вода на термоса, нанесете малко паста за зъби върху устата на чашата на бутилката с вода на термоса и след това я намажете с четка за зъби. Тъй като пастата за зъби съдържа абразиви за отстраняване на петна върху устата на чашата на бутилката с вода в термос. След почистване на устата на чашата, изплакнете я отново с вода. Бутилката с вода в термос е чиста и без бактерии, което решава неприятностите на много хора.

Все още ли искате да използвате някакъв метод за почистване на бутилката с вода в термос, след като прочетете житейските съвети? Трудно ли е да почистите бутилката с вода в термос с тесни уста и дълбоко дъно? Научете бързо това умение. Помнете тези три стъпки, когато почиствате бутилката с вода в термос. Термо бутилката с вода може да се почисти за няколко минути и може да премахне бактериите, което решава много семейни неприятности. Научихте ли как да почистите бутилката с вода в термос?